Skip to main content

Bryo StartUp Mechelen-Kempen: Kick-off Oktober 2021

 • On- en offline

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 15 oktober 2021 start een nieuwe Bryo StartUp groep op en we zijn volop bezig met de selectie dus stel je kandidaat!

Bryo1  BryoStartUp

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.

Bryo StartUp is het ondersteuningstraject van Voka voor lokale startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we samen ervoor zorgen dat de we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

 

Wat kan je verwachten? 

 • De Bryo-kickoff: Samen met 15 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen delen. Daarnaast voorzien we twee inleidende workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken.
   
 • 8 experten-sessies: Maandelijks komen we 1 maal samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales-optimalisatie zijn vaak voorkomende thema’s.
   
 • Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk. 
   
 • Deelname aan 2 business dates: Voka nodigt verschillende business-experten en ervaren ondernemers uit waarbij jij de kans krijgt om je specifieke vragen te stellen tijdens een 1-to-1 gesprek.
   
 • Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verreik je je netwerk met meer dan 2000 lokale bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.
   

En verder:
•    Tal van community-events om je met mede-ondernemers te omringen: Jong Voka, Internationaal Ondernemen, Bryo Power Sessions…

welkombijBryoStartUp

Data

 

Sessie 1: Kickoff 15/10/2021 | 13u30-22u
Sessie 2: Bryo Business Dates
Sessie 3: 23/11/2021 | 18u-21u30
Sessie 4: 07/12/2021 | 18u-21u30
Sessie 5: 18/01/2022 | 18u-21u30
Sessie 6: 08/02/2022 | 18u-21u30
Sessie 7: 15/03/2022 | 18u-21u30
Sessie 8: Bryo Business Dates
Sessie 9: 17/05/2022 | 18u-21u30
Sessie 10: Aflsuiter 10/06/2022 | 16u-22u

Bij inschrijving kan je reeds genieten van het aanbod in de aanloop naar je formele opstartdatum. 

Interesse in dit traject?

We zijn momenteel bezig met de selecties voor de volgende opstart op 15/10/202. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via onderstaand formulier en wij bezorgen je daarna alle info om je kandidaat te stellen. (Opgelet, beperkte plaatsen per traject)

Stel je kandidaat en wij contacteren jou met meer informatie

Enkele getuigenissen

 

 

Contactpersonen

Sarah Van den Bril

Coördinator jong ondernemerschap en snelle groeiers

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Adres

Voka Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen (kantoor Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

€500 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Mechelen-Kempen (max. 2 jaar)
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

Ben je werkloos, of werk je max. 50%, kan je mogelijk gratis deelnemen.
Meer info: www.jumpstarters.be

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Advertentie Vermant - mei