Skip to main content
Map
Voka Traject

Bryo StandUp Oost-Vlaanderen najaar 2023

Ben je een toekomstig ondernemer vol ideeën maar zonder uitgekiend businessplan?

Met Bryo StandUp bouw je in 10 workshops stapsgewijs verder aan een uitgewerkt businessidee. Je leert als het ware ‘het gat in de markt’ ontdekken. Ook begrippen zoals financiering en marktonderzoek worden opeens heel tastbaar voor je. Samen met een groep gelijkgestemden werken we toe naar de lancering van jouw businessidee.

Eind augustus 2023 start er een nieuwe Bryo StandUp groep op. Wil jij er ook bij zijn?

Het programma

Wat kan je verwachten?

 • Werk gedurende 10 workshops actief aan ieder element van jouw idee

  Gedurende 3 maanden komen we stapsgewijs dichterbij de uitwerking van jouw businessidee. Aan het einde ken je alle sterktes en zwaktes van jouw project. Gaandeweg stoom je jouw businessidee klaar voor lancering op de markt.
   
 • Kom terecht in een groep van gelijkgezinden

  Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers, krijg je verschillende kijken op je idee. Je voelt je begrepen en doet zo de nodige kennis op om succesvol te starten! Via de Bryo StandUp - community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.
   
 • Laat je bijstaan door je persoonlijke coach aan je zijde

  Geen zorgen. Je staat er niet alleen voor. Net zoals bij topsporters staat er uiteraard een trouwe coach aan de zijlijn. Concreet betekent dit dat je zo vaak je maar wil, kan aankloppen voor individuele coaching bij Elise! Zij kan je op die manier ook verder in contact brengen met het brede Voka netwerk.
Programma Voka Bryo StandUp najaar 2023

Volgende opstart van het Bryo StandUp traject
Het volgende StandUp traject gaat van start op 30 augustus 2023. De sessies zullen telkens 's avonds doorgaan van 18u tot 21u30, behalve anders gecommuniceerd. Enkel de kick-off van het traject zal overdag doorgaan op 30 augustus van 9.00u tot 21.00u (inclusief Bryo After Summer Drink). Alle sessies gaan door in de Voka Box te Gent.

Prijs
250 euro excl. btw

Bryo Student StandUp
Bryo StandUp is er ook in een specifiek format voor studenten.
Voor meer informatie hierover contacteer collega dieter.jacobs@voka.be.

Interesse in dit traject? 
Stel je meteen kandidaat door op de button rechts bovenaan te klikken! Jouw coach Elise neemt dan persoonlijk contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Als je een match vormt met het traject, is jouw deelname compleet. Passie & drive zijn key!

Of plan onmiddellijk een intakegesprek in via deze link

VLAIO

Contactpersoon

Elise Van de Velde

Jong Ondernemen - Info & Advies

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

250 euro excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.