Skip to main content
Bryo StandUp Mechelen-Kempen Najaar 2020

Bryo StandUp Mechelen-Kempen Najaar 2020

Bryo StandUp is voor iedereen met ‘goesting’ om te ondernemen en die nog niet concreet is opgestart. Dit kan zijn omdat je heel veel ideeën hebt, maar niet zeker weet welke nu de beste zijn. Of omdat je idee nog niet concreet genoeg is. Of omdat je een idee hebt maar niet zeker weet of het wel levensvatbaar is. 

Samen brainstormen we verder over jouw idee! We reiken tools aan tijdens onze workshops om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een business model en een financieel plan. Op het einde van de bootcamp evalueren we jouw project op zijn sterktes en zwaktes en is de grote vraag: die ik het of doe ik het niet? 

Wat kan je verwachten?

 • 10 intensieve workshops:

je werkt gespreid over 3 maanden, samen met enkele andere pre-starters, en onder begeleiding van je coaches aan je ondernemingsplan. De andere deelnemers brainstormen mee met jouw idee en geven nieuwe inzichten.. 

 • Antwoord op je individuele vragen:

Er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken, voor vragen en begeleiding kan je steeds bij je coach terecht. 

 • Deelname aan een business date:

Tijdens een businessdate krijg je de kans ondernemers, experts en andere Bryo’s met zinvolle ervaring te ontmoeten en gericht (1 op 1) die vragen te stellen waarop je nog een antwoord zoekt. 

 • Op het einde van het traject krijg je de kans om jouw project te pitchen voor een panel van experten. En ga jij naar huis met waardevolle feedback. 
 • Deelnemers krijgen een eigen startersfilm aangeboden om hun verhaal te vertellen en te delen aan de wereld. 
 • Andere netwerkopportuniteiten: Jong Voka (www.jongvokamechelen.be), Voka Community, internationaal ondernemen,… . Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen. 

Programma & data

De volgende Bryo Standup Mechelen-Kempen start op 30/09/2020.
Gedurende een 3-tal maanden word je begeleid en klaargestoomd om je eigen bedrijf uit te werken en op te starten. Via opleiding, begeleiding en ons netwerk zorgen we er samen voor dat je de eerste valkuilen kan vermijden. 
De sessies gaan afwisselend door tussen het kantoor in Mechelen (Onze-Lieve-Vrouwestraat 85), en het kantoor in Geel (Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel). 

Sessie 1: Woensdagavond 30/09/2020: 18u-21u30: Wie ben ik als ondernemer? 
Sessie 2: Woensdagavond 7/10/2020: 18u-21u30: Design Thinking
Sessie 3: Woensdagavond 14/10/2020: 18u-21u30: Value Proposition Canvas
Sessie 4: Woensdagavond 21/10/2020: 18u-21u30: Lean Canvas & Marktonderzoek
Sessie 5: Woensdagavond 28/10/2020: 18u-21u30: Terugkoppeling marktonderzoek en brainstorming
Sessie 6: Woensdagavond 18/11/2020: 18u-21u30: Go-to-Market
Sessie 7: Woensdagavond 25/11/2020: 18u-21u30: Financieel Plan 
Sessie 8: Woensdagavond 2/12/2020: 18u-21u30: Pitching
Sessie 9: Woensdagavond 9/12/2020: 19u-20u30: Praktische opstart
Sessie 10: Vrijdagnamiddag 11/12/2020: 13u – 18u: Pitch voor experten en Bryo café 

Deelnemen? 

Schrijf je hier in of contacteer Sarah Van den Bril (Coördinator Jong Ondernemerschap) op sarah.vandenbril@voka.be of 0479 85 03 76 voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.  
We bekijken dan samen of Bryo StandUp iets voor jou is en jij iets voor Bryo. 

Kan je je vinden in onderstaande kenmerken?

 • Je bent gedreven. 
 • Je wil er voor 100% voor gaan. 
 • Je zit vol ideeën maar zonder businessplan. 
 • Je weet van aanpakken en bent een volhouder.

Dan is Bryo iets voor jou!

Enkele getuigenissen

Zin om deel te nemen aan Bryo StandUp of wens je eerst nog wat meer info? Laat hier vrijblijvend jouw gegevens achter en wij nemen contact met jou op.

"Bij Bryo is voor mij een nieuwe wereld open gegaan; de inspiratie heeft de ondernemer in mij wakker gemaakt en de hele praktische tips en tricks maken het mogelijk om mijn droom stap voor stap in een krachtige onderneming te veranderen!"

Evelien Torfs

Startersfilmpje Evelien Torfs

bryo

Contactpersoon

Sarah Van den Bril

Coördinator Jong Ondernemerschap

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-lieve-Vrouwestraat 85, Kleinhoefstraat 9
2800 Mechelen, Geel

Wanneer

Prijs

250 euro (excl. btw)
Prijs alles inclusief: workshops, individuele sessies, starterstoolkit, startersfilm, toegang tot de business date & catering 
Ben je werkloos, of werk je max.50%, kan je mogelijk gratis deelnemen. Meer info: www.maakwerkvanjezaak.be 
 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van het traject. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse