Skip to main content
Bryo infosessie
  • On- en offline

Bryo Infosessie - maart 2021

Bryo is de starterswerking van Voka. Bij Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland starten we regelmatig een nieuwe Bryo-traject. Deze trajecten zijn opgedeeld naargelang de levensfase van een bedrijf.

Tijdens deze infosessie kan je op een informele manier kennismaken met de verschillende trajecten.

Bryo StandUp

Een idee of nog geen idee? Dan is Bryo StandUp iets voor jou. Dit traject focust op prestarters om hen te helpen om een idee om te zetten in een gefundeerd businessmodel. In twaalf intensieve sessies loodsen we jou door de basis van het ondernemerschap.

Bryo StartUp

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer-learning centraal. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering.

Bryo ScaleUp

Na de initiële startersfase komen er tal van uitdagingen op je af. Bryo ScaleUp focust op bedrijven die meer dan 100.000 euro omzet hebben en die met bepaalde uitdagingen zitten rond transitie zoals het aanwerven van een eerste werknemer, internationaliseren, het uitbreiden van vestigingen, …

Op het programma

1) Wat doet Voka
2) Hoe ondersteunen we starters (Bryo-trajecten)

 

VLAIO

VLAIO

Wanneer

Prijs

Deze infosessie is gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans