Skip to main content
bryo

Bryo infosessie Januari 2020

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

Bryo is onderverdeeld in drie verschillende deeltrajecten: StandUp, StartUp en ScaleUp. Zit je dus nog in ideefase, dan kan sluit het StandUp traject het best aan. Is je businessplan al gevalideerd en heb je inmiddels je eerste klanten binnen gehaald? Dan pas je perfect binnen het StartUp traject. Wil je nu echt schalen en streef je naar het behalen van een omzet van 1mio euro binnen de drie jaar? Dan sluit ScaleUp prima aan op jouw noden. 

Tijdens een infosessie op 20 januari gaan we dieper in op de verschillende trajecten en deelt Simon van Flan Caramel zijn Bryo ScaleUp ervaringen met jullie. 

Aan het einde van de avond weet je beter wat Bryo inhoudt en kan je onmiddellijk een intakegesprek inplannen met een Bryo coördinator. 

Je bent welkom vanaf 17.30 uur. We starten stipt om 18.00 uur.

Tot dan!

Kan je niet wachten tot dan? Dan ben je zeker welkom op de Breakfast Club: een ontbijt, jonge ondernemers en vijf pitchers. Kortom, een topcombinatie!

Ontdek de volgende datums voor onze Breakfast Club hier

bfc

 

bryo

Contactpersonen

Sophia De Bruyne

Jong Ondernemen - Ledenrelaties

Louise Blondé

Jong Ondernemen - Events & Netwerking

Adres

Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deelnemen

Wil je je kandidaat stellen voor de Limburgse exportprijs 2019? Stuur dan je kandidatuur in voor woensdag 2 oktober!

Inschrijven

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat