Skip to main content
BREXIT: Impact op mobiliteit van medewerkers en personen
  • Online

BREXIT: Impact op mobiliteit van medewerkers en personen

Stand van zaken, sociale zekerheid, tax en immigratie. 
 
 

De transitieperiode ingevolge het terugtrekkingsakkoord met de EU eindigt op 31/12/2020. De fundamentele beginselen van het vrij verkeer van personen en diensten zullen niet langer gelden tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa. Wat zijn de gevolgen op het vlak van immigratie, sociale zekerheid en tax vanaf 1 januari 2021?

Programma

14u00:  Verwelkoming en inleiding 
Door Petra Van Bouwelen, International Business Development Manager Voka – Mechelen-Kempen
            
14u00 - 16u45: 

  • De immigratieformaliteiten gelinkt aan de tewerkstelling van een Britse onderdaan/uitoefenen van een zelfstandige activiteit in België (en omgekeerd);
  • De gevolgen op het vlak van sociale zekerheid in een grensoverschrijdende tewerkstelling België – VK;
  • De nationale en internationale regels die de fiscale gevolgen bepalen in geval van wonen in Belgë en werken in het VK (en omgekeerd): waar men wordt belast en welke fiscale verplichtingen heeft men. Wat verandert er als gevolg van de Brexit? 

16u45:  Q&A

17u00:  Einde

Doelgroep:
Bedrijven die zich willen laten informeren over of vragen hebben met betrekking tot mobiliteit van medewerkers en personen van en naar VK. 

Praktisch

  • Dit seminarie gaat online door. Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.
  • Interactiviteit is gegarandeerd, al jouw vragen kan je stellen via Q&A of chat.

Jouw experts
Ruth Boelens - Crowe Spark
Ruth is international employment expert bij Crowe. Zij heeft zich de voorbije jaren verdiept in de verschillende aspecten in het kader van een internationale tewerkstelling.

Marc Verbeek - Crowe Spark
Marc is tax partner bij Crowe. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring in internationale fiscaliteit, voor zowel vennootschappen als internationaal mobiele werknemers.

.
 

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 22/1 betaal je als Voka-lid slechts €162.

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 22 januari is het projectbedrag als lid van Voka € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 5 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  5 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse