Skip to main content

Brexit: drempel of opportuniteit? (GRATIS)

  • Online

Stel je vragen aan onze Brexitexpert!

Intussen bijna twee jaar geleden is het Verenigd Koninkrijk officieel uit de Europese Unie gestapt. Sindsdien is de Brexit amper uit het nieuws geweest. Ook voor jou als ondernemer zijn er nog steeds veel onduidelijkheden hierdoor. Vormt de Brexit nu een opportuniteit of een drempel? Dit interactief webinar reikt jou pasklare antwoorden op uiteenlopende vragen aan.

Wat met douaneformaliteiten en invoerrechten? Hoe zit dat met e-commerce, product-specifieke eisen, btw, intellectuele eigendom en GDPR? Hoe schat je wisselkoersrisico’s in? Kan je nog voor zaken reizen naar het Verenigd Koninkrijk? En moet je misschien overwegen om er een filiaal op te starten?
 
Tijdens dit webinar duidt Ilke Bliki, Brexitcoördinator bij Flanders Investment & Trade, niet alleen het kader van het handels- en samenwerkingsakkoord. Ze gaat ook dieper in op de praktische gevolgen ervan voor jouw bedrijf.

Pijl

Schrijf je zeker in voor deze interessante sessie en bezorg vooraf jouw vragen via pr.aw@voka.be.

Onze experte zorgt voor feedback op jouw maat.

 

In samenwerking met

FIT

 

 

EFRO

Contactpersoon

Jill Suetens

Manager Internationaal Departement

Wanneer

Prijs

Gratis deelname mits vooraf inschrijven.

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een Zoom-link en meer praktische informatie.

Voorwaarden

Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans