Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Boost your Business. Future Proof met de trendlezing van Katherina Kitsinis
katherina kitsinis

Boost your Business. Future Proof met de trendlezing van Katherina Kitsinis

Wil jij weten hoe de wereld van morgen eruit ziet, zodat je jouw bedrijf wendbaar en proactief houdt? Schrijf je dan in voor 'Boost your business: Future proof met de trendlezing van Katherina Kitsinis' op 28 november bij Voka - KvK Mechelen-Kempen in Geel. 

trendsessie gif

In de snel veranderende wereld is het cruciaal om als bedrijf mee te zijn en eruit te springen. Dit is de enige manier om relevant te blijven of om een duurzaam merk uit te bouwen. Om jezelf telkens te heruitvinden, moet je continu scherp en wendbaar blijven. Doordacht inhaken op de trends die passen bij jouw merkidentiteit geven je voorsprong. Met die kennis ontwikkel en lanceer je snel nieuwe concepten. Zo prikkelt jouw bedrijf telkens opnieuw met een boeiend verhaal de consument van morgen. Timing is everything, dus maak tijd vrij voor een boost aan inspiratie

Wil jij weten hoe de wereld er morgen uitziet?

Katherina Kitsinis van Ontrend Agency zoomt in op 4 grote trend thema’s en de impact ervan op het bedrijfsleven. 
Verschillende subtrends vertalen zich in nieuwe materialen, texturen, vormen en kleurpaletten. Benieuwd wat de toekomst brengt?

Kom dan naar onze trendlezing op 28 november. Geen abstracte trends, maar handvaten om te innoveren. Zorg dat je erbij bent.  

Programma

  • 09.00 u. -10.30 u.: Trendsessie + Q&A
  • 10.30 u. -11.00 u.: Koffie, cake & netwerking

Meer informatie

Contacteer Leen Binnemans via leen.binnemans@voka.be of 014 56 30 30.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen - Kantoor Geel
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 35

Opgelet: dit event is exclusief voorbehouden voor Voka-leden.
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via Hanna.poel@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse