Skip to main content
Logo KamerAcademie
  • Online

Boost je online sales

Blijf verkopen, ook online. Tijdens deze sessie krijg je tips en tricks om je verkoop op punt te houden.

Als verkoper stel je je wel eens de vraag hoe je jouw verkoop terug een boost kan geven nu fysiek contact minder mogelijk is met je klant. Bedoeling is om jou als deelnemer van deze online class een aantal praktische tips aan te reiken waarmee je als verkoper kan blijven scoren. Verkopen - ook via online contact – blijft een boeiend proces waarvan het resultaat bepaald wordt door tal van factoren die je voor een groot stuk zelf in handen hebt. Na de sessie heb je een aantal praktische tools waarmee je meteen aan de slag kan. Geen grote theorieën , wél tips vanuit de praktijkervaring van de trainer.

Inhoud

De sessie heeft 3 grote speerpunten:

  • Hoe maak ik als verkoper van mijzelf een “Online-topper”
  • Kies voor consultative sales ipv gewone sales
  • Zeker online ben je “process-manager” van je gesprek
  • Comm-U-N-IC-eer met je klant
  • 5 Stappen om in tijden van Corona je salesgesprek aan te pakken
  • Pauze
  • Vragenronde

Doelgroep

Deze online class richt zich naar verkopers, accountmanagers, key-accountmanagers…die handvaten zoeken om hun klanten in deze tijden best on-line te benaderen…Voor mensen met veel ervaring kan het een herhaling of eye-opener zijn, voor beginnende verkopers is het zeker een aanbeveling!

Praktisch

De workshop zal online doorgaan. Om deel te nemen, heb je enkel een goede internetverbinding nodig.
Interactiviteit is gegarandeerd, al jouw vragen kan je stellen via Q&A of chat.

Jouw trainer
Jan Lux, zaakvoerder-trainer van Learning by Lux bvba.

Jan is een man van de praktijk en iemand die spreekt vanuit ervaring. Hij zat in het verkoopsvak bij Philips Consumer Products, Axa Royale Belge en Concentra Media (Belang van Limburg, Jet Magazine, ...). Voor deze laatste groep is hij nog altijd sales-coach én -trainer. Zijn trainingen zijn geen saaie theoretische bedoening, maar een échte workshop waar interactiviteit en voorbeelden uit de realiteit centraal staan.

Ontdek hier het volledige opleidingsaanbod

Wanneer

Prijs

Leden:
€180 Excl. BTW

Niet-leden:
€270 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €180/leden en €270/niet-leden. Indien je inschreef voor 5 september is het projectbedrag als lid van Voka  € 162. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 3,5 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 5 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  5 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56 30 30 

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse