Skip to main content
BMW advanced training experience

BMW Advanced Training Experience

banner BMW

Beste Jong Voka’ers,

Op zaterdag 12 januari krijg je de kans om, gedurende een halve dag, met de wagens van BMW een unieke rijvaardigheidscursus te volgen! Leer met deze cursus om je auto beter te beheersen en correct te reageren in alle omstandigheden. Zeker in de winter kunnen deze skills goed van pas komen! 

BMW Juma neemt een groot deel van de kosten op zich waardoor wij de kans krijgen deze unieke ervaring te beleven tegen een gunstig tarief. Bovendien krijg je na deze unieke rijvaardigheidscursus een attest dat je kan gebuiken bij jouw verzekeraar.

In het korte theoriegedeelte kom je te weten hoe een auto in kritische situaties reageert. Daarna toetsen we dit uitgebreid op fascinerende wijze aan de praktijk. Rijplezier verzekerd!

Tijdens het hoofdstuk wagenbeheersing ervaren we de mogelijkheden en reserves van elk voertuig, ook het grensbereik en leren we de wagen als partner kennen. Vooral hoe je in een fractie van een seconde op elke situatie dient te reageren, wordt aangeleerd. 

De trainingen vinden plaats op een afgesloten terrein met unieke wagens van de BMW Driving Experience, de training wordt begeleid door BMW Juma

!Let op - beperkte plaatsen - max. 16 deelnemers!

Meer info?

Bij Fientje Moerman via fientje.moerman@voka.be

Eventpartner

BMW Juma

Adres

Terrein BMW
Wingepark 7
3110 Rotselaar

Wanneer

Prijs

(Niet-) leden: € 125

Max. 16 deelnemers

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

inschrijven voor deze infosessie kan via inschrijvingen.vb@voka.be of via de oranje inschrijfknop.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad