Skip to main content
Blockchain voor uw haven- of transportbedrijf

Blockchain voor uw haven- of transportbedrijf

U hebt ongetwijfeld al gehoord over blockchain. Maar wat is het? En nog belangrijker, wat kan het betekenen voor uw bedrijf?

We brengen u tijdens deze infosessie in contact met verschillende partijen die blockchainexpertise hebben. Zij maken een analyse van uw bedrijf en bekijken waar er opportuniteiten zijn om blockchaintoepassingen te implementeren en wat de impact hiervan is. Een unieke kans voor elk bedrijf om vrijblijvend te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

U krijgt op maat advies van onze experten, dat wil ook zeggen dat u een tijdsslot van 20 minuten toegewezen krijgt na de inschrijving.

Deze infosessie kadert in het traject ‘Blockchain voor uw haven- of transportbedrijf!’ dat opstart op 5 september en waarbij we uw bedrijf van A tot Z begeleiden om op een succesvolle en efficiënte manier blockchain opportuniteiten te analyseren en vervolgens oplossingen op maat te implementeren.

Wilt u graag meer informatie of hebt u nog praktische vragen? Dan kan u steeds terecht bij nathalie.deschepper@voka.be

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Leden: GRATIS 

Niet-leden: 30 euro 

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 23 juli 2018. Nadien zijn we genoodzaakt om een no show fee aan te rekenen van 30 euro. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner