Skip to main content

BEDRIJVENNETWERKDAGEN

Op 20 en 21 november 2019 lanceert Kortrijk Xpo Organizations in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg in Expo Hasselt de BEDRIJVENNETWERKDAGEN.

Het doel?
Business opportuniteiten aanreiken en ondernemerschap stimuleren.

GROOTSTE NETWERKEVENT VAN LIMBURG

BEDRIJVENNETWERKDAGEN is een netwerkmoment met identificatie en presentatiemogelijkheid. Zo geven we een gezicht aan het bedrijf achter de ondernemer. Zodat u vlot nieuwe contacten kan leggen!

Bovendien is BEDRIJVENNETWERKDAGEN een cross-sector event. Op deze manier stimuleren we niet alleen samenwerkingen binnen sectoren, maar helpen we ook bij het creëren van nieuwe synergiën en opportuniteiten.

Onder het motto “Zakendoen in eigen streek” geven we een extra dynamiek aan de lokale economie. BEDRIJVENNETWERKDAGEN focust zo op de ondernemersgeest van bedrijvig Limburg!

Bedrijvennetwerkdagen banner


PROFESSIONEEL PUBLIEK

BEDRIJVENNETWERKDAGEN richt zich op CEO’s en managementfuncties binnen Sales, Marketing, Productie, Finance en HR. De exposanten en bezoekers komen uit de industrie, dienstverlening, transport, bouw en retail.

Een professioneel registratie- en uitnodigingssysteem (met, niet te vergeten, een handige promotietoolbox voor exposanten) zorgt voor een duidelijke focus op het professioneel netwerk en kwaliteitscontacten.

Als u één investering doet in 2019, laat het dan BEDRIJVENNETWERKDAGEN zijn. Met een uitgebreide promotiecampagne, gebaseerd op on- en offlinecommunicatie, verzekert u zich van een optimale Return on Investment

WOENSDAG 20 NOV. - BIG REFRESH

Wilt u helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends? Kom dan zeker langs op woensdag 20 november en pik een aantal sessies mee tijdens onze Big Refresh. Een namiddag vol actuashots staat u te wachten, waarna u op de beurs bij diverse partners en collega-bedrijven kan napraten.Topics die aan bod komen gaan over HR & talentontwikkeling, sales & strategie en juridische updates.

DONDERDAG 21 NOV. - ZIGZAG naar 2029

Is jouw bedrijf klaar voor 2029? Tijdens ZigZag naar 2029 katapulteren we je naar de toekomst en ontdekken we hoe leiderschap in veranderende digitale tijden de onderneming van morgen zal vormgeven. 
Ontdek wie er dit jaar aan de haal gaat met de felbegeerde Limburgse Innovatie Awards. Zet je schrap voor een inspirerende dag, volledig in het teken van innovatie en de onderneming van morgen. Sluit aan bij één van onze workshops of ga op de koffie bij onze nagelnieuwe innovatie ambassadeurs. Daarnaast leert onze internationaal gerenomeerde spreker, Ramon Vullings, je surfen op de digitale golven van leiderschap in de 21ste eeuw. 

Met dank aan onze partners:

Partners

VLAIO

Contactpersoon

Dominic Schouterden

Directeur ondernemersrelaties

Adres

Expo Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo