Skip to main content
Map

Bedrijvencontactdagen Kortrijk: Speeddate voor exposanten

Voorafgaand aan de tweede beursdag van de Bedrijvencontactdagen Kortrijk organiseren we een netwerksessie exclusief voor standhouders. Deze sessie vindt plaats op donderdag 14 december in het meetingcentrum van Kortrijk XPO. Schrijf je snel in en haal alles uit jouw deelname aan de Bedrijvencontactdagen!

Deze speeddate is het perfecte recept om op korte tijd en op een informele manier 20 tot 30 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit jouw regio.

We zorgen voor een smakelijke lunch en je leert meteen een pak nieuwe mensen kennen van bedrijven uit jouw streek. Naast nieuwe mensen kom je er gegarandeerd in contact met nieuwe producten of diensten: ook die vormen een fundamenteel onderdeel van groeiend en bloeiend ondernemerschap.

Programma

  • 12.00 uur: Badging en lunch
  • 12.40 uur: Verwelkoming door Voka West-Vlaanderen
  • 12.45 uur: Start speeddate
  • 13.45 uur: Afsluitende koffie
  • 14.00 uur: Start tweede dag Bedrijvencontactdagen Kortrijk 2023

Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Kortrijk XPO (ingang meetingcentrum)
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze speeddate is gratis en exclusief voor standhouders van de Bedrijvencontactdagen. Maximaal 2 personen per bedrijf. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag