Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Bedrijven Contactdagen 2019

Het grootste contactevent van België is ondertussen reeds aan haar 17de editie toe, en kan ook nu weer een topplatform aanbieden voor bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector.

Met een succesformule die focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers, onderlinge business opportuniteiten blootleggen en ondernemerschap stimuleren, verenigen zich op Bedrijven Contactdagen 2019 dan ook opnieuw ruim 600 bedrijven-exposanten in Kortrijk Xpo.

Zij staan op 4 & 5 december voor u klaar om er u hun nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen, om zo samen nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen te realiseren.  

Kom zeker de stand van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen bezoeken, stand nummer 223, en laat je verrassen door wat we voor jou in petto hebben.

Schrijf je ook zeker in voor volgende 3 evenementen die Voka West-Vlaanderen voor u organiseert tijdens deze beursdagen:

Tot op de Bedrijven Contactdagen 2019!

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag