Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Bedrijfsbezoek Den Berk met inspiratie "Wat met sociale inspectie?"

Bedrijfsbezoek Den Berk met inspiratie "Wat met sociale inspectie?"

Den Berk is 1 van de 5 bedrijven behorend tot het commercieel samenwerkingsverband Den Berk Délice, ontstaan uit drive en ambitie voor het telen van smaaktomaten. Op dinsdag 4 juni kan je een kijkje nemen achter de schermen van dit bedrijf.

In 2014 besloten 4 Belgische toptelers om de handen in elkaar te slaan. Zij brachten hun ervaring, knowhow en expertise samen om als één gezicht de markt te gaan betreden. En met succes. De samenwerking heeft ruimte gegeven om zowel snel op te schalen als zichzelf te gaan specialiseren in smaak.
Den Berk Délice is een innoverend bedrijf van 60ha smaaktomaatjes; het behoort tot de teelttechnische top van de sector !
Zij zorgen ervoor dat u als consument jaarrond kan genieten van de lekkerste Belgische smaaktomaten, die op een duurzame manier geteeld en verpakt worden.
U krijgt de kans het bedrijf in werking te zien, in volle topseizoen.  
Tevens biedt SDworx u inspiratie, mét praktijkgetuige, over sociale inspectie en hoe ermee om te gaan.  Aanrader !

Programma

  • 16u00 – Ontvangst
  • 16u30 – Voorstelling Den Berk
  • 17u15 – Inspiratie: Sociale Inspectie doorgelicht door Isabel Cornelis – Sdworx en praktijkgetuigenis Den Berk
  • 18u15 – Rondleiding met drink
  • 20u00 - Einde

Meer informatie

Contacteer Peter Van Doninck via peter.van.doninck@voka.be.

Adres

Den Berk BVBA
Berkelaar 10
2330 Merkplas

Wanneer

Prijs

Gratis.
Inschrijven is wel verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via anissa.fadis@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner Hendrickx mei
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse