Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • Bedrijfsbezoek Axel Vervoordt Antwerp - Gallery & Antiquaire
Bedrijfsbezoek Axel Vervoordt Antwerp

Bedrijfsbezoek Axel Vervoordt Antwerp - Gallery & Antiquaire

Bedrijfsbezoek Axel Vervoordt Antwerp – Gallery & Antiquaire – inclusief Japans Toprestaurant K

Ooit al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij onze bekendste antiquair?

De kunst- en antiquiteitenhandelaar, verzamelaar en expositiemaker Axel Vervoordt heeft zich internationaal een naam verworven met zijn combinaties van antieke en contemporaine kunst uit Oost en West, geënsceneerd in sfeervolle ruimten. 

De Axel Vervoordt Groep is een gerenommeerde kunst- en antiekhandel, eveneens actief in interieurinrichting, met nationale en internationale wereldsterren als klant (o.a. Kanye West).

De hoofdzetel is gevestigd in Kanaal (Wijnegem), een woon- en bedrijvensite.  Daarnaast is er een vestiging voor interieurinrichting in New York, en een tweede galerij in Hong Kong.

Meer info Axel Vervoordt: Wie is Axel Vervoordt? en Interior Designer to the Stars

Programma

  • 19:00u.: Ontvangst met glaasje cava
  • 19:20u.: Aanvang rondleiding in kleine groepen - Rondleiding langsheen het deel antiquariaat (hoe het begon) en de uitgebreide kunstcollectie, over de gehele site.
  • 20:45u.: Driegangenmenu in Japans Restaurant K (type lunchmenu) met voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Drank inbegrepen (waters en huiswijn wit/rood)

Restaurant K is een Japans toprestaurant van de Japanse topchef Hideki Matsuhisa, die in Barcelona de gerenommeerde restaurants Koy Shunka en Shunk uitbaat.  

Logo Voka Lokaal Klein Brabant/Vaartland

 

Contactpersoon

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

Adres

Kanaal
Stokerijstraat 19
2110 Wijnegem

Wanneer

Prijs

Prijs lid: €65 (excl. btw)

Prijs niet-lid € 95 (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via (emailadres van de persoon die de inschrijvingen verwerkt) tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
 

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.
 

Banner CapitalLink
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse