Skip to main content
Voka Infosessie

Artificiële Intelligentie in onderhoud en herstelling

Artificiële Intelligentie (AI) inzetten voor onderhoud en herstellingen is makkelijker haalbaar dan velen denken. AI kan in de maakindustrie inderdaad een oplossing bieden om informatie te voorzien en de kwaliteit te bewaken bij onderhouds- en herstellingsprocessen. Nog te weinig bedrijven weten wat de huidige stand van de technologie is en welke voordelen deze kan bieden in hun onderneming. Zorg dat je bij de correct geïnformeerden behoort.

Tijdens deze interactieve voorstelling tonen we hoe mixed reality technologie relevante data virtueel kan projecteren tijdens het uitvoeren van of het analyseren na onderhouds- of herstellingswerkzaamheden. We bieden jouw bedrijf de kans om letterlijk door de bril van de toekomst te kijken. We sommen de gemeenschappelijke noden ook op om nadien een groepsaankoop te lanceren waarbij de totaalinvestering verdeeld kan worden over de verschillende deelnemende bedrijven.

Programma
  • Introductie 
  • Voorstelling initiatiefnemers
  • Tour de table
  • Probleemstelling
  • Introductie AI – computer vision – mixed reality
  • Mixed reality binnen maakbedrijven – binnen Onderhoud en Herstelling
  • Netwerkreceptie 
     
Doelgroep

Deze infosessie staat open voor bedrijfsleiders, Operations managers, Management Onderhoud & Herstelling, innovatiemanagers, CIO’s, IT of R&D Managers, Quality Managers… kortom, iedereen met interesse naar hoe mixed reality kan helpen bij het uitbouwen van een concurrentiëel voordeel binnen de eigen Onderhouds- en Herstellingsprocessen.  

Docent

Mr. Watts en Shape & Shift

vlaio

 

Contactpersoon

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis voor Voka-leden en niet-leden

Inschrijven wel verplicht

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.