Skip to main content
Persoonlijke vaardigheden

The Art of Teaming

Workshop: Hoe iedereen in staat is een team te boosten!

De wereld verandert razendsnel en ook teams zijn constant in beweging. Tijdelijke projectteams, digitale teams, collega's die komen en gaan, taken en verantwoordelijkheden die veranderen, ... Maar hoe komt het dat sommige teams snel tot een goede samenwerking kunnen komen en het in andere teams moeilijk loopt? TEAMING skills maken het verschil! En teaming kan je leren, het is een werkwoord. Het betekent dat je actief de ontwikkeling en groei van de teams waarvan je deel uitmaakt probeert te versnellen.

De kracht van teams om grootse resultaten neer te zetten is immens. Maar goed samenwerken is niet altijd evident, zeker in tijden waarin teams razendsnel veranderen. In deze GrOw boost leer je hoe ieder van ons in staat is om de groeikracht van teams te laten ontluiken. Je leert hoe teams zich ontwikkelen en we zoomen in op dé teaming skills die je nodig hebt om groepen te laten groeien, met meer energie en goesting samen te werken en krachtige resultaten neer te zetten.

  • Kennis rond hoe een team zich ontwikkelt.
  • Wat zijn dé teaming skills die je nodig hebt om een team te boosten?
  • Wat zijn valkuilen in samenwerking en hoe kan je hiermee omgaan?
  • Je leert andere mensen kennen die ook met teaming aan de slag gaan.


Teaming is dé 21st century skill. Wanneer de business omgeving complexer en steeds onzekerder wordt moet er goed samengewerkt worden om straffe resultaten neer te zetten. Productieve teams maken organisaties innovatiever en wendbaarder. Daarnaast weten we dat goede relaties cruciaal zijn voor geluk. Investeer in teaming en voorkom dat samenwerken leidt tot ergernis en frustratie.

Denk jij dat teaming enkel de taak en verantwoordelijkheid is van de teamleader? Think again! Elk teamlid speelt een rol en kan leren om van een 'groep mensen' een productief geolied team te maken. Deze workshop is voor iedereen die gelooft in de kracht van mensen & teams en die nog meer plezier en energie wil halen uit het samenwerken met anderen! 

Goele Nickmans en Stephanie Cael zijn de oprichters van GrOw for it. Ze zijn ervaren en gepassioneerde teamcoaches, geboeid door de uitdaging om het potentieel van teams te ontluiken zodat ze samen krachtige resultaten kunnen neerzetten.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 340,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo