Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Antwerp Real Estate 2020: de digitale stroomversnelling

  • Online

Denkt u dat we voor een shift staan van real naar digi estate? Op welke manier zal proptech de industrie beïnvloeden? Waar zitten de voordelen en waar de valkuilen? Tijdens Antwerp Real Estate 2020 krijgt u een overzicht van de laatste ontwikkelingen en trends in de vastgoedsector.

Ons vastgoedcongres steekt dit jaar in een nieuw digitaal jasje. In onze coronaproof livestudio nodigen we experts uit om hun licht te werpen op de toekomst van vastgoed en de meerwaarde en rol van technologie en beleving in dat verhaal. Maxime Kumpen, managing director CBRE, schetst een beeld van de uitdagingen en de alsmaar groeiende invloed van bovengenoemde trends.

Eelke Kingma, expert smart grid van het innovatieve woonproject Schoonschip Amsterdam, zal aan de hand van een concrete case aantonen hoe technologie een driver kan zijn voor een duurzaam energiebeleid. Daarnaast vertelt Raphael Bochner van start-up SweepBright over de opkomst van proptech en hoe platformen ook in real estate de kaarten herverdelen.

Programma

17.00 uur

Verwelkoming door Stéphane Verbeeck, ere-voorzitter Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en voorzitter Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS)

17.05 uur
De versnelde impact van technologie en beleving op vastgoed door Maxime Kumpen, managing director CBRE

17.30 uur
Start-up Talk: de opkomst van proptech door Raphael Bochner, CEO SweepBright

17.50 uur
Pauze

18.00 uur
Schoonschip Amsterdam: drijvende woonwijk waar duurzaamheid en technologie hand in hand gaan door Eelke Kingma, expert smart grid Schoonschip Amsterdam

18.20 uur
Reality check: What’s in it for us?
Stéphane Verbeeck, managing partner Stélina Invest
Noël Pauwels, managing director Non-Life Retail Baloise Insurance
Jeff Cavens, director Triple Living

18.50 uur
Slotwoord door Katrien Van Dijck namens RES adviesraad

19.00 uur
Einde


VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck leidt het congres in goede banen.

 

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

 

 

 

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland telt meer dan 3.000 leden en is actief op het gebied van netwerking, belangenbehartiging en dienstverlening. De Antwerps-Wase Kamer maakt deel uit van de alliantie Voka - het Vlaams netwerk van ondernemingen - dat 18.000 bedrijven, 69 % van de private werkgelegenheid en 65% van de toegevoegde waarde vertegenwoordigt in Vlaanderen en Brussel. De Vokaalliantie groepeert de Voka vzw en de zes regionale Kamers van Koophandel (KvK).

www.voka.be

BVS

 

 

 

 

De Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS) vertegenwoordigt sinds meer dan 50 jaar drie belangrijke vastgoeddisciplines: vastgoedontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en vastgoedverkavelaars. De leden van de BVS vertegenwoordigen: 85% van de kantoormarkt, 60% van de markt van handelsruimte en 40% van de ontwikkeling van de residentiële markt.

De vastgoedontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en vastgoedverkavelaars combineren de juridische, financiële, technische & stedenbouwkundige kennis om creatieve, coherente en duurzame vastgoedprojecten tot stand te brengen. De BVS begeleidt hen in alle facetten van hun activiteiten.

www.upsi-bvs.be

 

RES

 

 

 

Real Estate Society VZW (RES) is de alumnivereniging van de opleiding Master in Real Estate (MRE) aan de Antwerp Management School (AMS).
Haar missie: bijdragen aan de verdere professionalisering van de vastgoedsector.
Om dat te realiseren, biedt ze diverse stakeholders in de sector de kans om kennis te delen binnen haar uitgebreid netwerk en ideeën en best practices uit te wisselen. Daarnaast stimuleert ze de academische en praktische kennis, vaardigheden en opleidingen in vastgoed door tal van initiatieven. De leiding van de vzw is in handen van gepassioneerde vrijwilligers, verkozen uit de alumni van MRE.

www.res-vzw.be

Wanneer

Prijs

U betaalt 185 euro (excl. 21 % btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 6 oktober 2020. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.
 
Gelieve uw aanvraag bij kmo-portefeuille in te dienen uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van de opleiding.
 
Recupereer een deel van uw opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van het congres gebeuren op www.kmo-portefeuille.be. Indien u beroep doet op de kmo-portefeuille, dient u nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.
 
Benodigde informatie kmo-portefeuille:

Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: datum start opleiding
Projectbedrag: €185
Aantal opleidingsuren: 2

Deze opleiding is erkend door BIV voor 1 uur permanente vorming.

Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: 03 232 22 19 of pr.aw@voka.be.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Indien u nog wenst in te schrijven gelieve een mailtje te sturen naar pr.aw@voka.be

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan