Skip to main content
Antwerp Innovation Night

Antwerp Innovation Night

Op de allereerste Antwerp Innovation Night brengt Antwerp.SRL alle innovatieve spelers uit de regio samen voor een feestelijke avond.

Antwerp Innovation Night

Geen awards zonder rode loper. En die rollen we met plezier uit voor al het innovatief talent uit onze regio. Antwerpen excelleert op het vlak van innovatie en is dé regio waar baanbrekend onderzoek van de Universiteit Antwerpen en de hogescholen van de associatie (AUHA) klaargestoomd wordt voor de markt. Op de allereerste Antwerp Innovation Night brengt Antwerp.SRL alle innovatieve spelers uit de regio samen voor een feestelijke avond.


Geen prijzen zonder winnaars. Voor de uitreiking van de eerste AHA! Award nomineerden we 3 innoverende onderzoekers met een veelbelovend project en 3 onderzoekers die hun innovatief concept reeds succesvol vermarkten. Die avond bekronen we in elke categorie een ultieme winnaar.

Geen feest zonder kers op de taart. En daarvoor zorgt Dr. Paul Stoffels, Vice Chair of the Executive Committee & Chief Scientific Officer van
Johnson & Johnson. Hij is de uitgelezen persoon om het belang en de kracht van innovatie in een snel evoluerend ondernemerslandschap te benadrukken.

Geen receptie zonder innovatie. En dat mag u letterlijk nemen: tijdens onze feestelijke receptie netwerkt u tussen innovatieve projecten, baanbrekende
initiatieven en verrassende demo’s.

Geen netwerk zonder u. Schrijf u vandaag nog in via www.antwerpinnovationnight.be

Partners

Antwerp Innovation Night

Adres

Provinciehuis Antwerpen
Koningin Elisabethlei 22
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis en exclusief voor leden van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Inschrijven kan via www.antwerpinnovationnight.be

Max. twee personen per bedrijf.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

CapitalAtWork
Deloitte
De Ridder
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner