Skip to main content
  • Home
  • Activiteiten
  • At Anchor in Flanders: Topontmoeting met Steven Cuypers (GRATIS)
At Anchor in Flanders: Topontmoeting met Steven Cuypers

At Anchor in Flanders: Topontmoeting met Steven Cuypers (GRATIS)

Laat u inspireren door het internationale succesverhaal van Orfit!

Heeft uw bedrijf internationale ambities? Maar weet u niet goed waar te beginnen? Succes in het buitenland steunt op meer dan alleen kennis van een aantal (culturele) spelregels.
 
Laat u inspireren door het succesverhaal van Orfit en neem een vliegende start met het internationaliseringsproces van uw eigen bedrijf!

Het familiebedrijf Orfit Industries ontwikkelt, produceert en verdeelt al meer dan twintig jaar medische hulpmiddelen, vervaardigd uit polymeren. Vandaag de dag exporteert het zijn medische hulpmiddelen naar meer dan 100 landen. Maar liefst 98 % van de productie uit Wijnegem gaat naar het buitenland.
 
Orfit beheert als enige in zijn branche het volledige proces vanaf onderzoek & ontwikkeling en productie over kwaliteitsbewaking tot marketing, verkoop én opleidingen. Dat zorgt voor een unieke positie in de markt van immobilisatie- en mobilisatiesystemen. Als Lead Company illustreren zij dan ook perfect het belang van flexibiliteit en wendbaarheid in innovatie en internationale oriëntering.

Programma

12.00 uur
Ontvangst met aperitief.
 
12.30 uur
Lunch met uiteenzetting door Steven Cuypers, CEO Orfit Industries.
 
14.00 uur
Voorziene einde.

In samenwerking met

EFRO

 

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is gratis.

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

CapitalAtWork
Deloitte
facilicom
ING
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
Rombit_corporate partner
SD  Worx
Tormans_Corporate partner