Skip to main content
inn

Adviesdag subsidies - online

Ontdek voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt.

Ben je op zoek naar financiering voor de start van een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te realiseren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Kom in een 1-op-1 digitaal gesprek met experten te weten welke subsidiemogelijkheden voor jouw onderneming bestaan.

Of je nu bedrijfsleider, Chief Technology Officer, directeur R&D, financieel verantwoordelijke, project manager of onderzoeker bent, deze adviesdag staat open voor iedereen die concrete innovatie- of transformatieplannen heeft en wil bespreken welke subsidies mogelijk zijn voor het bedrijf en welke verdere stappen hiervoor dienen ondernomen te worden. 

Tijdens deze adviesdag kan je een afspraak maken met een VLAIO bedrijfsadviseur en adviseur van MINT om te kijken voor welke steunmaatregelen je project in aanmerking komt. Daarnaast word je ook georiënteerd naar het beschikbare begeleidsaanbod. Dit alles in een gratis persoonlijk gesprek met experten, gedurende een 30-tal minuten. 

Anke Albregts en Marlies Ademcyzk
VLAIO Bedrijfsadviseurs

De Vlaio bedrijfsadviseurs ondersteunen en adviseren je om je innovatieve plannen, groeiambities of bedrijfstransformatie waar te maken.

Sonja Vancrayenest
Mint

MINT is in 2009 opgericht als onafhankelijk subsidiekantoor. Door het samenbrengen van een team experten met complementaire kennis is MINT pijlsnel uitgegroeid tot hét subsidieadviesbureau voor integrale begeleiding en ondersteuning bij het verkrijgen en beheren van regionale, nationale en Europese subsidies. Mint geeft advies binnen de drie grootste subsidiabele domeinen, namelijk Innovatie & Technologie, Personeel & Organisatie en Investeringen en Duurzaamheid. 

Voka - KvK Limburg wijst u graag de weg naar mogelijkheden in het vinden van ondersteuning voor uw innovatieve plannen. In dit kader organiseren wij gratis adviesdagen om u tijdens een oriënterend gesprek met één van onze partners een vrijblijvend eerstelijnsadvies te geven. De doelstelling hiervan is om u tijd te laten besparen in uw zoektocht en innovatie te stimuleren in Limburg. 

Meer info? 

Willem Degol, willem.degol@voka.be , +32 11 56 02 14

Een overzicht van al onze opleidingen en diensten vindt u op www.voka.be/limburg/innovatie

 

vlaio

 

vlaio2

 

mint

 

Ontdek al onze gratis adviesdagen via https://www.voka.be/limburg/innovatie/adviesdagen

Contactpersoon

Willem Degol

Adviseur internationalisatie & innovatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo