Skip to main content
inno

Adviesdag: subsidies

Wil je je bedrijf laten groeien? Wil je graag investeren, maar je weet niet goed hoe te beginnen? Ontdek op 27 mei voor welke subsidies jouw onderneming in aanmerking komt tijdens een gratis 1-op-1 gesprek met een expert! 

Ben je op zoek naar financiering voor de start van een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te realiseren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Het is niet altijd makkelijk om een eenduidig antwoord te krijgen op deze vragen. Zeker niet omdat elk vraagstuk en elk bedrijf anders is. Hoe weet je wat de beste mogelijkheden zijn voor jou? 

Kom in een persoonlijk 1-op-1 gesprek met experten te weten welke subsidiemogelijkheden voor jouw onderneming bestaan!

Hier alvast de drie belangrijkste subsidies in een notendop:

Doelgroep

Of je nu bedrijfsleider, Chief Technology Officer, directeur R&D, financieel verantwoordelijke, project manager of onderzoeker bent, deze adviesdag staat open voor iedereen die concrete innovatie- of transformatieplannen heeft en wil bespreken welke subsidies mogelijk zijn voor het bedrijf en welke verdere stappen hiervoor dienen ondernomen te worden. 

Programma

Tijdens deze adviesdag kan je een afspraak maken met een VLAIO bedrijfsadviseur en adviseur van MINT om te kijken voor welke steunmaatregelen je project in aanmerking komt. Daarnaast word je ook georiënteerd naar het beschikbare begeleidingsaanbod. Dit alles in een gratis persoonlijk gesprek met experten, gedurende een 45-tal minuten. 

Adviseurs

Marc Sevenants
VLAIO Bedrijfsadviseur

De Vlaio bedrijfsadviseurs ondersteunen en adviseren je om je innovatieve plannen, groeiambities of bedrijfstransformatie waar te maken.

Sonja Vancrayenest
Mint

MINT is in 2009 opgericht als onafhankelijk subsidiekantoor. Door het samenbrengen van een team experten met complementaire kennis is MINT pijlsnel uitgegroeid tot hét subsidieadviesbureau voor integrale begeleiding en ondersteuning bij het verkrijgen en beheren van regionale, nationale en Europese subsidies. Mint geeft advies binnen de drie grootste subsidiabele domeinen, namelijk Innovatie & Technologie, Personeel & Organisatie en Investeringen en Duurzaamheid. 

vlaio

Ontdek al onze gratis adviesdagen via https://www.voka.be/limburg/innovatie/adviesdagen

Contactpersoon

Sebastien Conings

Adviseur innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis
(inschrijven wel verplicht)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
  • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
  • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo