Skip to main content

Adviesdag Artificiële Intelligentie

Wil je graag meer weten over Artificiële Intelligentie, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Ontdek op 16 november hoe wij jouw onderneming hier optimaal in kunnen begeleiden tijdens een gratis 1-op-1 gesprek met één van onze adviseurs.

Artificiële Intelligentie 

Artificiële intelligentie is er voor grote, middelgrote en kleine bedrijven en helpt organisaties groeien, zaken vereenvoudigen, flexibeler werken, dienstverleningen verbeteren, en zoveel meer. Artificiële intelligentie evolueert de laatste jaren steeds meer van hype naar realiteit. Het laat je eenvoudig toe om oplossingen te creëren die voorheen digitaal onmogelijk waren. En toch is de stap zetten naar artificiële intelligentie en deep learning voor veel bedrijven een drempel. 

What's in it for you?

Tijdens deze adviesdag reiken we je het volgende aan:

  • Persoonlijke opvolging op maat van jouw bedrijf 
  • Advies in artificiële intelligentie.
  • Praktische tips in dit vakgebied 
  • Op maat van jouw bedrijf advies binnen AI over hoe je dit optimaal toepast jouw onderneming
Doelgroep

Deze infosessie is gericht op iedereen die interesse heeft in artificiële intelligentie, en er voldoende van wil begrijpen om de mogelijkheden ervan te zien, of er later zelf mee aan de slag te gaan.

Contactpersoon

Melanie Capocciuti

Adviseur innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Gratis. Bij inschrijving contacteren wij jou persoonlijk om een moment vast te leggen.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo