Skip to main content
ai

Adviesdag: Artificiële intelligentie

Artificiële intelligentie biedt een oplossing voor een aantal complexe uitdagingen en opent een wereld van nieuwe opportuniteiten voor bedrijven. Toch weten nog te weinig bedrijven de juiste weg of mogelijkheden van AI.

Artificiële Intelligentie of AI wordt beschouwd als een van de meest disruptieve technologieën die invloed heeft op het bedrijfsleven. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden voor bedrijven om producten en processen te optimaliseren, maar ook om de klant beter van dienst te zijn. 

In deze adviesdag kan je gratis in een confidentieel gesprek met adviseurs bekijken wat de mogelijkheden van AI voor jouw bedrijf zijn, welke partners je hierin kunnen bijstaan wat de technische mogelijkheden zijn of welke spelers op de markt hun concreet kunnen verder helpen met de concretisatie van hun AI-plannen. Verder is het interessant om te bekijken of je AI-plannen in aanmerking kan komen voor subsidiemogelijkheden via het Vlaams Beleidsplan Artificiële Intelligentie.

In deze adviesdag kan je terecht om te bekijken welke mogelijkheden Artificiële Intelligentie te bieden heeft voor jouw onderneming. 

Artificiële Intelligentie is een breed begrip. Het omvat allerlei uiteenlopende toepassingen zoals: 

  • Chatbots en Voice Assistants
  • Computer vision
  • Predictive analytics
  • Natural language processing
  • Robotica Procesautomatisering
  • Deep learning
  • Augmented Reality 
  • ...

Deze adviesdag is vrijblijvend voor iedereen: bedrijfsleiders, innovatiemanagers, IT of R&D managers, data analisten, ingenieurs, ... Kortom iedereen die extra advies omtrent AI wil.

In een 1-op-1 gesprek op een door jou gekozen tijdstip bespreek je met de expert op maat van jouw onderneming de mogelijkheden van AI. Een gesprek inboeken kan op een door jou gekozen tijdslot via deze link.

 

Kevin Smeyers is Machine Learning and AI expert van ToThePoint  
Veroniek Hermans is Adviseur Innovatie van Voka KvK-Limburg 
Philip Bogaert is Projectmanager Ondernemerschap Financiering & Innovatie van Voka - Vlaams netwerk van ondernemingen

Ontdek al onze gratis adviesdagen via https://www.voka.be/limburg/innovatie/adviesdagen

Voka - KvK Limburg wijst u graag de weg naar mogelijkheden in het vinden van ondersteuning voor uw innovatieve plannen. In dit kader organiseren wij gratis adviesdagen om u tijdens een oriënterend gesprek met één van onze partners een vrijblijvend eerstelijnsadvies te geven. De doelstelling hiervan is om u tijd te laten besparen in uw zoektocht en innovatie te stimuleren in Limburg. 

Meer info: Willem Degol, willem.degol@voka.be, +32 11 56 02 11

Het volledige aanbod van Voka - KvK Limburg rond innovatie vind je hier

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

POM
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo