Skip to main content
artificial intel
  • Online

Adviesdag: AI TurboGesprek Industrie

Heb jij een specifiek idee hoe AI | machine learning jouw kmo kan vooruithelpen? Maar worstel je nog met de omzetting van dat idee naar de concrete toepassing? Dan helpt onze adviesdag: AI Turbogesprek op 24 juni 2021 jou zeker verder.

Aan een digitale rondetafel brengen VLAIO en Voka-KvK Limburg een vijftal experten samen met zowel kennis van Artificiële Intelligentie als van de industriesector. Samen met hen bekijk en bespreek je jouw idee. Door te luisteren naar hun visie op jouw verhaal, krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoe haalbaar is mijn idee?
  • Zijn de data waarover ik al beschik voldoende om mijn project levensvatbaar te maken?
  • En welke return on investment mag ik dan op welke termijn verwachten?
  • Hoe, waar en wanneer begin ik er dan best aan?
  • Bij wie kan ik terecht voor verder advies?
Waarom is een AI Turbogesprek relevant voor jou?

Volledig gratis en zonder dat je je hoeft te verplaatsen, toets je in 2,5 uur jouw AI-plannen af bij experten van gerenommeerde AI-organisaties. Ze geven inhoudelijk constructieve feedback en je weet meteen of ze een relevante partner voor jouw project kunnen zijn.

Wat verwachten we van jou?

Om in aanmerking te komen voor een AI Turbogesprek beschik je over een basiskennis van machine learning AI: je hebt een elementair begrip van de mogelijkheden van de technologie en je hebt de contouren van een (eerste) AI-project voor jouw kmo uitgewerkt. Je hebt m.a.w. nagedacht hoe de realisatie van je AI-project kan bijdragen aan je businessmodel en strategie. Aan de experten vragen we om zo concreet mogelijk feedback te geven. Daarom verwachten we dat je in staat bent te beschrijven welke data je hebt, en in welke vorm die zijn opgeslagen. Meer dan een voorbereiding van ongeveer 2 pagina’s, die we voor jou zullen doorsturen naar de experten, vragen we niet (hiervoor ontvang je van ons na inschrijving een link).

Geïnteresseerd?

We hebben plaats voor 5 deelnemers: first come, first served, dus stel je meteen kandidaat. 

Ten laatste 2 weken voor het Turbogesprek krijg je een definitieve bevestiging van je deelname.

Maak je je zorgen over de confidentialiteit van je AI-idee? Daar hebben we alle begrip voor. We verwachten van de deelnemende experten dat zij jouw voorbereiding en ideeën op een professionele en vertrouwelijke manier behandelen.

Deze adviesdag kwam tot stand in samenwerking met:

vlaio voka

Contactpersoon

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven wel verplicht. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo