Skip to main content
Map

Achter de schermen bij ETAP Lighting International (GRATIS)

Ontdek tijdens deze Achter de schermen hoe verlichtingsproducent ETAP Lighting International volop gaat voor circulariteit en duurzaamheid

ETAP produceert al meer dan 70 jaar energiezuinige, comfortabele en innovatieve verlichtingsoplossingen voor professionele omgevingen. Hun context veranderde de afgelopen zeven decennia mee: schaarser wordende grondstoffen, meer moeten doen met minder, en het verkleinen van hun ecologische voetafdruk.

Uitdagingen die het bedrijf proactief tackelde in zijn businessmodel. ETAP gooit zich volop in de evolutie naar een circulaire economie en deelt dat verhaal graag met jou. Ontdek er alles over tijdens een unieke blik achter de schermen, en netwerk met collega-ondernemers.

Programma

10.00 uur
Ontvangst met koffie

10.30 uur
Uiteenzetting over ETAP Lighting door Michaël Joris, New Business Development: Circular Light as a Service

11.15 uur
Rondleiding door productieafdeling

12.30 uur
Netwerkreceptie met broodjes

 

Contactpersoon

Sarah Boonen

coördinator events & netwerkactiviteiten

Adres

ETAP Lighting International
Antwerpsesteenweg 130
2390 Malle

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is gratis en exclusief voor leden.
Max. 2 personen per bedrijf.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren omwille van concurrentieredenen.

Hulp nodig?

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende