Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Accelero 2024: 1 tot 5 miljoen euro omzet

Accelero is een intensief traject waarbij je de kans krijgt om de groeipijnen en uitdagingen van je bedrijf aan te pakken. Leer van andere ondernemers en experts uit het grootste en sterkste ondernemersnetwerk van Vlaanderen.

Dit programma is exclusief voor ondernemers van snelgroeiende bedrijven die de ambitie hebben om duurzaam - over meerdere jaren heen - te groeien met minimaal 20% omzetgroei per jaar.

Doelgroep 1 tot 5 miljoen euro omzet met minimaal 6 medewerkers

Opstartdatum: donderdag 16 en vrijdag 17 mei. De groep bestaat uit een 10-tal West-Vlaamse bedrijven met steile groeiambities. De doelstelling van het programma is vooral om valkuilen die kunnen gepaard gaan met de groei te vermijden. Vraag snel je intakegesprek aan via Johan Van Gool.

Format

De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies en praktijkgetuigenissen. Afhankelijk van het thema nodigen we een externe expert uit om info met ons te delen. De sessies gaan zowel door in groep, in kleine groepjes (in functie van interesses) als individueel.

Programma

  • Tweedaagse kick-off
  • 6 collectieve workshops op maat van de groep
  • 8 individuele coachingmomenten en/of peer-to-peersessies rond persoonlijke groeithema’s
  • 2-daagse inspiratiereis

Je krijgt ook nadien nog toegang tot de Accelero-community, een uitgebreid netwerk van huidige en vorige deelnemers.

Meer info & inschrijven

Voor meer info of om in te schrijven kan je contact opnemen met Johan Van Gool (johan.vangool@voka.be of 0478 88 57 66).

Vergeet ook niet de confidentialiteitsverklaring hieronder in te vullen en ondertekend terug te sturen naar johan.vangool@voka.be.

Download hier de confidentialiteitsverklaring.

VLAIO

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 3.000 euro
  • Niet-leden: 3.000 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag