Skip to main content

Jong Voka Kempen - Stamgasten 2022

Ook dorst naar straffe ondernemersverhalen? 
Wel, Jong Voka Kempen is er om die dorst te lessen!

Tijdens onze Stamgasten nodigen we jou uit om samen met andere jonge ondernemers te luisteren naar de straffe verhalen van onze drie unieke stamgasten. En waar kan dat beter dan tussen pot en pint, op café?

Het moet toch niet altijd een webinar of vergaderzaal zijn. 

Onze Stamgasten

Van alle straffe ondernemers(verhalen) die de Kempen rijk zijn, wisten we drie volbloed ondernemers te strikken.
1.    Nathalie Noyens, leading lady bij Ford Trucks Belgium, maar ook 2e generatie bij familiebedrijf dé Fordverdeler van de Kempen. 
2.    Roman Willems, zaakvoerder van Boa Interior met een onmiskenbare liefde voor het ambacht.
3.    Roel Druyts, gedelegeerd bestuurder bij Hillewaere Groep en goed op weg om dé belangrijkste speler in verzekeringen en vastgoed te worden in Vlaanderen en Brussel. 

Nathalie Noyens

Nathalie Noyens, CEO Ford Trucks Belgium: invoerder van het 8e truckmerk dat onlangs (3/2021) op de markt is gekomen. 

Wij vertegenwoordigen gans België voor het merk. Om dit succes te kunnen waarmaken, hebben we gekozen voor 6 externe dealerships (7/2021), verdeeld over het land, die reeds allemaal in de Truckswereld (meer bepaald onafhankelijke merkgarage & 24/7 Road assistance Trucks) hebben. Met dit dynamisch team hebben we ondertussen meer dan 240 Ford Trucks op de bestelbon kunnen plaatsen op minder dan 10 maanden tijd.


Daarnaast vertegenwoordigen wij ook ons 2e generatie familiebedrijf ‘Ford garage Herman Noyens nv’ dat ik samen met mijn broer Jhon Noyens (service) en Tinne Claes (CFO) leidt. Hier verdelen wij het merk Ford in de regio Kempen,  over 3 vestigingen : Geel, Turnhout en Herentals. Ondertussen zijn wij met 73 werknemers, verkopen wij meer dan 1500 nieuwe Ford wagens op jaarbasis en 500 jonge occasiewagens. 
Kortelings plannen wij nieuwbouw op de voormalige site van Meubelambacht in Turnhout. Hiervoor zijn wij in de finale fase waarna de werken kunnen starten. Begin 2023 plannen wij de opening van dit gebouw.
 

Roman Willems

Roman Willems, zaakvoerder Boa Interior​: De kunst van het ambacht zit letterlijk in onze handen

Alles begon met de passie voor interieur. In de schuur bij zijn ouderlijk huis begon Roman op zijn 20j met het maken van een meubel voor vrienden van zijn ouders.
Een meubel werd een hele keuken, een hele keuken werd een volledig interieur.
Op 16 jaar tijd groeide Boa Interior uit naar een gezonde KMO met ongeveer 15 werknemers. 

Je kan er nog steeds terecht voor een maatwerk meubel of de keuken van je dromen maar de specialiteit is Totaal projecten.
De klant ontzorgen van A tot Z is waar Roman het aller beste in is, door zijn jaren ervaring weet hij heel goed wat klanten verlangen.

Roel Druyts

Roel Druyts, CEO Hillewaere Groep: Roel Druyts startte exact 20 jaar geleden vastgoedkantoor Hillewaere te Turnhout.

In 2007 nam hij een sectorgenoot over met tevens een klein verzekeringskantoor. Beide entiteiten werden uitgebouwd tot 11 vestigingen en 90 medewerkers toen in maart 2021 de Londense investeringsbank Rothschild & Co een participatie van 75% nam in de Hillewaere Groep.

Het doel van deze kapitaalkrachtige aandeelhouder is om samen met CEO Roel Druyts van Hillewaere dé belangrijkste speler in verzekeringen en vastgoed in Vlaanderen en Brussel te maken.

Op 12 maanden werden al 7 verzekeringskantoren gekocht en groeide de groep naar 18 vestigingen, 200 medewerkers en 24 miljoen EURO omzet.

 

Jij komt toch ook?

Ook zo benieuwd naar hun verhalen? Zet 24 mei dan alvast in je agenda en schrijf je vandaag nog in. Aarzel niet, want de plaatsen zijn beperkt en inschrijven is gratis. 


 

Partners Jong Voka Kempen 2022

partners 2022

 

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Adres

De Kosmo
Markt 1
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Gratis. Inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Gebruik beeldmateriaal
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Annulatievoorwaarden
Annuleren van jouw inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 5 werkdagen voor aanvang van het event. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Andere voorwaarden
De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Bij annulering wordt de volledige deelnameprijs teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Advertentie Vermant - mei