Skip to main content
Jong Voka Kempen Kick-off 21 QUIZ
 • Online

Jong Voka Kempen - Kick-off 2021 QUIZ

Crisissen zijn uitdagingen. Daarom trapt Jong Voka Kempen vol frisse moed het nieuwe werkingsjaar op gang met een quiz-annex-jaarprogrammavoorstelling-onder-voorbehoud-wegens-je-weet-wel op woensdag 24 februari vanaf 19 uur. 

Net zoals andere jaren staat ook nu tijdens de kick-off het spontaan kennismaken met je mededeelnemers centraal. Hoe doen we dat dan? We vertellen het je hieronder, maar voor de full experience raden we aan om gewoon in te schrijven! 😉

Wees op tijd, want voorzitter Jurgen Janssens houdt om 19 uur een welkomstwoordje waarin hij ook de jaarsponsors en het jaarprogramma voorstelt.

De presentatie van de quiz is in handen van de jou niet-onbekende Truus Druyts, die ook de team-indeling zal begeleiden. Om het maximum te halen uit het netwerken, en vooral ook nieuwe contacten te kunnen leggen, worden de groepen door ons op voorhand en willekeurig ingedeeld. De locatie van dienst is het jou eveneens niet-onbekende internet.

De quiz is opgedeeld in verschillende thema’s en rondes met een variatie aan vragen in verschillende moeilijkheidsgraden. Voor ieder wat wils dus!
Als deelnemer wordt je ondergebracht in een groep, zodat je net zoals bij een fysieke quiz, samen met je teamgenoten kan overleggen om een gezamenlijk antwoord in te dienen. 

Werk goed samen met je mede-groepsgenoten en strijd als één team voor de winst! Er vallen leuke prijzen te winnen!

Toch draait het de 24ste niet enkel over weetjes, maar ook over elkaar beter leren kennen: na de prijsuitreiking volgt nog een netwerkmoment. Blijf na de prijsuitreiking dus nog even hangen om bij te praten of te netwerken.

Zeer graag tot dan!

 

Programma, start om 19u

 • Welkomstwoord door Jurgen Janssens, voorzitter Jong Voka Kempen. 
  Kom te weten wat we dit jaar voor je in petto hebben en wie onze partners zijn.  
 • Spelregels & indeling quizteams 
  Inleiding en indeling van de teams door presentatrice Truus Druyts
 • Quiz-time! 
  Good luck!
 • Virtuele uitreiking van reële prijzen
  Welk team gaat aan de haal met eeuwige roem en de hoofdprijs?
 • Netwerkmoment
  Blijf nog even hangen om ook kennis te maken met de andere deelnemers, of om bij te praten met ‘oude’ bekenden. 

Over Truus Druyts

Als coach en trainer heeft ze een eigen praktijk en methode.

truus druyts

Ze begeleidt jaarlijks maatschappelijk kwetsbare vrouwen: 80% van hen laat de kansarmoede voorgoed achter zich.

Truus is performer, singer-songwriter, motivational speaker, columnist en creatief maak-beest. Ze heeft ruim 25 jaar expertise als actrice en presentatrice voor nationale televisie. 13 jaar een eigen radioprogramma op JOEfm, waar ze nationaal powertools binnen lepelt met haar inzichten, humor, kracht en kwetsbaarheid.

Haar kracht: Het podiumbeest in je wakker maken en onblusbaar jezelf zijn.

Krachtig, kwetsbaar en echt.

(meer info https://truus.solutions/)

 

 

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Wanneer

Prijs

€ 10 leden, € 15 niet-leden (excl. BTW)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. Meer info over het event vind je op onze website.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
pfl