Skip to main content
stamgasten

Jong Voka Kempen - Stamgasten 2021

Na maandenlang in ons kot te blijven, nodigen we jullie nu graag terug uit op ons eerste fysiek event van dit jaar. De Stamgasten gaat door in de Priorij van Corsendonk (Oud-Turnhout) in alle veiligheid volgens de Corona-maatregelen. Wees er snel bij want de inschrijvingen zijn beperkt tot 50 personen!

Het concept? 

Keep it casual. Luister naar het verhaal van 3 topondernemers tussen pot en pint in een informele setting. Tussen de verhalen door kan je (coronaproof) netwerken aan tafels van 4 personen.

Wie zijn de stamgasten?

Charlotte Feerackers

Charlotte Fleerackers, zaakvoerder bij Stabco Foundations & Bouwvrouw van het jaar 2020

Hallo! Ik ben Charlotte, 34 jaar, 1.60m groot en geboeid door ondernemen. Ik ben met mijn man zaakvoerder van Stabco Foundations, een starter gespecialiseerd in funderingstechnieken. 

Ondernemen is voor mij betekenisvol zijn, mensen (klanten) helpen en de economie ondersteunen door werkgelegenheid te creëren, waarvan iedereen ook beter wordt! Maar vooral: je kan jezelf als ondernemer echt uitdagen. Je maakt met jezelf een pact dat je met iets start en dat je dit succesvol moet laten verlopen en dat is zeer leuk! Je leert continu bij en moet dikwijls heel wat overwinnen. 
Mijn rol binnen Stabco is er op toezien dat onze administratie tot in de puntjes geregeld is, maar daarbuiten heb ik nog twee missies: iedereen die werkt bij Stabco moet gelukkig zijn en ik wil van Stabco een zo ‘sexy’ mogelijk bedrijf maken.  

Stabiele groetjes, Charlottestabco

Stijn Vankerckhoven

Stijn Vankerckhoven, Business Development & Sales bij Medimundi

Sinds mei 1998 heb ik bij Cartamundi verschillende verantwoordelijkheden gehad. Als jonge Key Accountmanager overleefde ik 2000 de Pokémon storm. Snel kwamen er andere rages vanuit Japan overgewaaid zoals Yu-Gi-Oh!. Mijn kennis van deze verzamelkaarten bracht me in de branche van de grote Europese campagnes bij de supermarkten. Daarna kenden we de opgang van de bordspellen en heb ik als business developer in de games afdeling de Spaanse en Nordic markten op de kaart gezet. Door de corona pandemie ben ik dan uiteindelijk in het Medimundi avontuur beland, waar ik nu  verantwoordelijk ben voor sales en business development

Tijdens Stamgasten schets ik graag hoe in onze organisatie van iedereen een bepaald soort entrepreneurship verwacht, en als vanzelfsprekend geacht wordt. Hoe een crisissituatie een opportuniteit werd: Medimundi BV. En hoe we Medimundi verder willen uitbouwen en ons in de toekomst gaan kunnen onderscheiden in de markt. 
medimundi en cartamundi

Jan-Felix Nédée

Jan-Felix Nédée, Operations bij Corsendonk Hotels

Ik ben Jan-Felix Nédée, operationeel verantwoordelijke van Corsendonk Hotels. Corsendonk Hotels is een lokaal verankerde onderneming actief in het verblijfstoerisme. Onze hoofdzetel is gelegen in Turnhout. 

Onze onderneming is ontstaan uit het restauratieproject van de Priorij van Corsendonk. Dit oud klooster werd begin jaren 70 aangekocht door mijn grootvader Fernand Nédée en werd volledig gerenoveerd. Om deze site een duurzame toekomst te geven werd besloten om er een seminarie centrum in onder te brengen. Dit seminarie centrum werd in de jaren 90 verder uitgebouwd door mijn vader Dominique Nédée. Onder zijn leiding kenden we een sterke groei en kwamen er nieuwe vestigingen bij. 

Op dit moment zijn we actief in verschillende segmenten van het verblijfstoerisme. Zowel hotels, vakantiecentra als campings behoren tot onze bedrijvengroep. 

Ikzelf ben de 3de generatie die nu een 7 tal jaren actief is in onze onderneming. Momenteel neem ik de dagdagelijkse leiding waar van al onze hotels en vakantiecentra. Hier vallen 7 vestigingen onder en een 70 tal voltijdse equivalenten, daarnaast wordt er nog beroep gedaan op heel wat tijdelijke profielen. 

Mijn persoonlijke ambitie is om de komende jaren ons bedrijf verder te laten groeien in omzet, resultaat en patrimonium, dit door middel van een kwalitatieve dienstverlening in combinatie van erg gemotiveerde medewerkers, dit alles met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Tot binnenkort, 

Jan-Felix Nédée 
 

 

Programma

18u00: ontvangst 
18u30: aanvang eerste spreker
20u45: einde sprekers, aanvang netwerkgedeelte
Ganse avond voorzien we jullie van lekkere drankjes met hapjes
21u45: einde 

 

banner

 

Partners Jong Voka Kempen 2021

partners JVK

 

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Adres

Priorij Corsendonk
Corsendonk 5
2360 Oud-Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 20 Voka-leden

€ 30 niet-leden

Prijzen excl. BTW

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be tot 3 werkdagen voor aanvang van het event. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. Meer info over het event vind je op onze website.

Dit event zal doorgang vinden cfr. de door overheid opgelegde maatregelen inzake COVID-19. Jong Voka Kempen behoudt zich aldus de mogelijkheid voor om het event aan te passen of te wijzigen, en indien strikt noodzakelijk te annuleren, in functie van de op dat moment geldende overheidsmaatregelen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via (Jong) Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. 

DCA keuken
VZW - IMU - Multiburo
VZW_IMU_ALTEZ
Van Dessel Insurance
DCA tekst
VZW_IMU_GROUPS
DCA Coraco Interiors
DCA badkamer
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl