Skip to main content
  • Home
  • Voka lokaal Kempen West viert Verloren Maandag
Voka lokaal Kempen West viert Verloren Maandag

Voka lokaal Kempen West viert Verloren Maandag

Naar jaarlijkse gewoonte nodigt het bestuur van Voka Lokaal Kempen West, een van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen, je uit op haar verloren maandag. Deze editie gaat door in de pop-up van Brasserie Wolfstee. Kom jij bij een glaasje en een worstenbroodje het nieuwe jaar inzetten? Ook lekkere appelbollen en een gepimpte versie van een typisch Vlaams gerecht staan op het menu! 

Verloren maandag visual

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur hoopt de ondernemers uit de regio talrijk te mogen ontvangen op maandag 13 januari 2020 vanaf 18.00 u. bij brasserie Wolfstee in Herentals.

In samenwerking met

Voka lokaal kempen westpartners

 

Contactpersoon

Katty Geeraerts

Ondernemingsrelaties

Adres

Bistro Wolfstee
Wolfstee 14
2200 Herentals

Wanneer

Prijs

Voka-lid: € 25
Niet-lid: € 40

Prijzen zijn exclusief btw.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via ine.vanheeswijk@voka.be. Bij afwezigheid zonder verwittiging, wordt een no-showfee van 50,- euro (excl. btw) aangerekend voor gemaakte kosten. Voka - KvK Mechelen-Kempen maakt dit bedrag integraal over aan een goed doel. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen. De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding.  Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse