Skip to main content
  • Spring into '22 - Voka Lenterecepties

Spring into '22 - Voka Lenterecepties

In het begin van het nieuwe jaar organiseren we naar goede gewoonte onze Voka Nieuwjaarsreceptie om elkaar geluk te wensen. Dit jaar hebben we deze receptie even moeten uitstellen, maar uitstel is geen afstel! In tegendeel... 

We klinken in '22 maar liefst 3 keer op het nieuwe jaar! We klinken 3 maal op ondernemerschap, doorzettingsvermogen en op groei. We heffen dus samen het glas voor alle ondernemers die het voorbije jaar zijn blijven doorgaan en ook in 2022 hun ambities willen waarmaken. Welkom op Spring into '22, de Voka Lenterecepties

De insteek

Verbind en netwerk met andere Voka-leden en duik in de inspirerende verhalen van andere ondernemers, vergezeld van feestelijke drankjes en culinaire versnaperingen. Spring, misschien wat later dan normaal, samen met ons het nieuwe ondernemersjaar in. Een jaar waarop Voka Vlaams-Brabant blijft inzetten op het versterken van onze leden, het verdedigen van hun belangen en zorgt voor verbinden tijdens waardevolle netwerkmomenten met ondernemers en beleidsmakers. Vanuit deze insteek kijken we vooruit en gaan we samen ondernemen om samen te groeien en bloeien.

Locaties

Deze lente vinden er 3 verschillende Spring into '22 Lenterecepties plaats op 3 unieke locaties in Vlaams-Brabant:

  • Dinsdag 22 maart @Faculty Club in Leuven 
  • Donderdag 24 maart @ Mercedes-Benz Claes & Zonen in Tienen (met uitreiking van de Zuid-Hagelandse Onderneming van het jaar 2021)  
  • Dinsdag 29 maart @Tripl in Merchtem 

Programma

  • 18u00: Ontvangst 
  • 18u30: Verwelkoming
  • 19u00: Opening buffetten & netwerking 
  • 23u00: Voorziene einde 

Doelgroep

Dit event is er voor de ervaren ondernemer, de net gestarte ondernemer, maar alsook voor de dromende ondernemer die nog net niet de sprong naar ondernemerschap heeft durven nemen.

Inschrijven in jouw regio

Groot-Leuven & Druivenstreek

Dinsdag 22 maart 2022 van 18u00 tot 23u00

Meer informatie

Hageland

Donderdag 24 maart 2022 van 18u00 tot 23u00

Meer informatie

West-Side en Kanal+

Dinsdag 29 maart 2022 van 18u00 tot 23u00

Meer informatie

In samenwerking met

logos