Skip to main content
Map
  • Netwerkmissie Berlijn

Netwerkmissie Berlijn

Sluit je aan voor een boeiende driedaagse ondernemersreis naar Berlijn, onder begeleiding van provinciegouverneur Jan Spooren. We nodigen ondernemers uit om de fascinerende stad Berlijn te ontdekken, de Deutsche markt te verkennen en waardevolle connecties met andere ondernemers te smeden.

Berlijn je er al klaar voor?

Berlijn is een stad met een zware geschiedenis, die zich nu vooral laat kenmerken door optimisme, het benutten van kansen en het verder uitbouwen van een indrukwekkende stad door samenwerkingen. Tijdens deze Drei Tage im Wunderland ontmoeten we ondernemers en professionals, die het ruwe randje van deze metropool blootleggen en ons leren over de Deutsche ondernemersgeest, een Frischer Wind van vernieuwende concepten en Hand in Hand samenwerkingen over de grenzen heen.

Mit Volldampf voraus: Inspirerende bedrijfsbezoeken

1. FORMO BIO GmbH

Formo is een FoodTech-bedrijf met een missie om de volgende generatie zuivelproducten naar de consument te brengen. De startup is Europa's eerste cellulaire landbouwbedrijf dat diervrije zuivelproducten ontwikkelt met behulp van echte, natuuridentieke melkeiwitten die zijn afgeleid van precisiefermentatie.

2. Smart City district – EUREF-Campus Berlin

Een district met 150+ bedrijven, instellingen en startups gericht op energie, mobiliteit en duurzaamheid. Sinds de start van het project heeft de stadswijk, die voldoet aan de klimaatdoelstellingen, zich ontwikkeld tot een echt laboratorium voor de energietransitie dat uniek is in Europa

Na een interactieve rondleiding in de Smart City, bezoeken we 2 startups op de campus: 

  • Garamantis geeft vorm aan interactieve installaties en Virtual Reality-ervaringen als beurshighlight voor showrooms en tentoonstellingen
  • Mobimeo werd opgericht met de visie om steden groener en mobiliteit gemakkelijker te maken via een digitaal mobiliteitsplatform dat stimuleert om alternatieve vervoersmiddelen te kiezen

3. Axel Springer

Axel Springer is een media- en technologiebedrijf actief in meer dan 40 landen. Het bedrijf geeft onder andere de dagbladen Bild en Die Welt uit. Onder het motto "We empower free decisions" helpen ze mensen om vrije beslissingen te nemen voor hun leven met ons diverse aanbod aan journalistieke informatie en geclassificeerde portalen.

4. BMW Werk Berlin

Deze BMW fabriek behoort tot de eerste vestigingen van de BMW Group. Het is waar acceleratie, kantelen en geluid ontstaan, waar BMW's motorfietsen tot leven komen.
Sinds 1969 worden hier de BMW-motorfietsen in Berlijn gebouwd. Vandaag produceren ongeveer 2.100 medewerkers tot 800 motorfietsen per dag.

Praktisch

Woensdag 25 oktober: heenvlucht

Verzamelen

07u30 aan Starbucks luchthaven Zaventem

Vlucht

09u25 vanuit Zaventem naar Berlijn

Overnachting

  • 2 nachten verblijf in Monbijou Hotel Berlijn
  • Prijs € 1950 excl BTW
  • Double room, single use
  • Alle maaltijden en dranken tijdens de maaltijden inbegrepen
  • Onder leiding van Provinciegouverneur Jan Spooren

Vrijdag 27 oktober 

Vlucht

18u45 vanuit Berlijn naar Zaventem (aankomst 20u10)

Contactpersoon

Tuba Gungor

Adviseur Internationaal Ondernemen - Coördinator Jong Voka

Wanneer

Prijs

€ 1.950 (excl. btw) all-in (bezoeken, overnachtingen, maaltijden & dranken)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus