Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Welt inspiratiesessie: Dominic Rossi - Feedback geven en krijgen
Dominic Rossi
  • On- en offline

Welt inspiratiesessie: Dominic Rossi - Feedback geven en krijgen

Goede feedback geven is topsport

  • Wat heb je nodig om je talent ten volle te ontwikkelen? 

  • Hoe creëer je de juiste voedingsbodem voor opbouwende feedback? 

  • Hoe bereik je een toestand van flow waarbij lichaam, geest en emoties in harmonie zijn? 

Een team kan pas succesvol zijn als de individuele leden het beste van zichzelf geven en zo elkaar positief uitdagen om samen verder te groeien. Jouw succes als teamleider hangt af van het succes van elk van je teamleden.

"Goede coaching begint met empathie", stelt Dominic Rossi. Je eigen perspectief als teamleider loslaten en je helemaal inleven in het perspectief van je teamlid: Wat kan die persoon goed? Wat heeft hij nodig om dat talent ten volle te ontwikkelen? Hoe bouw je een sterke vertrouwensband op om optimaal samen te werken? Wat is de essentie van leren door ervaring? Wat is het verschil tussen een doe-instructie en een bewustzijnsinstructie? Hoe bereik je een toestand van flow waarbij lichaam, geest en emoties in harmonie zijn? Hoe versterk je de synergie in het team? Die aanpak noem ik coachen vanuit het hart. 

Dominic Rossi

Rossi is oprichter van Corodo, waar hij als individuele high performance coach talentvolle en internationale professionele topsporters, ondernemers en artiesten begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling. 

Graag licht hij in deze infosessie zijn inzichten en werking toe, met een live getuigenis van Rob Cuijvers. Rob weet namelijk als eigenaar van Creatic digital agency dat coach Rossi een ondersteuning is voor iedere onderneming. 

Geen theoretische modellen, maar echte verhalen van echte mensen vanuit zijn praktijk als sportcoach en coach van teamleiders.

 

 

 

 

 

ESF

 

Contactpersonen

Amber Zentjens

Adviseur arbeidsmarkt

Benny D'Helft

Adviseur arbeidsmarkt

Mohamed Abidar

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis, inschrijven is wel verplicht. 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo