Skip to main content
  • Wil jij je ook ‘jeunen’ in je job en met ‘goesting’ gaan werken?

Wil jij je ook ‘jeunen’ in je job en met ‘goesting’ gaan werken?

AgristoDe laatste jaren zet Agristo zwaar in op groei en wordt er op alle vestigingen geïnvesteerd in product, machines én mens. Daarom is Agristo ook op zoek naar nieuwe medewerkers, die een klik hebben met het bedrijf en die passen binnen de waarden. Met andere woorden: Agristo is op zoek naar nieuwe collega’s die zich willen ‘jeunen’ in hun job en met goesting komen werken.

Agristo produceert sinds 1986 diepvriesfrieten en kroketten voor supermarkten en professionele klanten, de privatelabelmarkt dus. Vanuit vestigingen in Harelbeke, Wielsbeke, Nazareth en Tilburg exporteert het bedrijf 57% in Europa, 40% erbuiten. Amper 3% komt terecht op de borden van de Belgische consument. Het bedrijf heeft nog een ambitieuze groei in het vooruitzicht.

“Momenteel kunnen wij al rekenen op 850 gemotiveerde medewerkers, of ‘Potatoholics’, zoals we onszelf ook wel noemen”, zegt hr-directeur Evelien Vermandere. “Ben je op zoek naar een uitdagende job in een sterk innovatief groeibedrijf, dan vind je hier zeker je gading . We vinden een goeie ‘fit’ en cultuur vaak belangrijker dan de ervaring of opleiding die kandidaten meebrengen. Bij ons kom je terecht in een dynamische jonge onderneming, met een familiaal karakter. Iemand die graag deel uitmaakt van zo een onderneming, zal zich bij ons helemaal verder ontwikkelen.”

“We zijn op zoek naar collega’s voor de afdelingen operations, kwaliteit en sales, maar evenzeer naar technici, operatoren en logistiek medewerkers. Voor ons is de attitude belangrijk, niet zozeer de studies. We voorzien voor iedere medewerker opleidingen, zowel ‘on the job’ als algemeen. Verder zien we het ook als onze taak om de medewerker verder te laten ontwikkelen en groeien in zijn job. Onze medewerkers kunnen beamen dat er binnen het bedrijf veel opportuniteiten zijn en dat interne mobiliteit vanuit het management sterk ondersteund wordt.”

Het bedrijf zet ook sterk in op wellbeing. Diverse acties dragen bij tot een aangename omgeving, aangevuld met leuke initiatieven door en voor medewerkers. Kortom: medewerkers blijven ook bij Agristo omdat ze zich ‘jeunen’.

Agristo
Harelbeke - Nazareth - Wielsbeke
https://solliciteren.agristo.com/

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag