Skip to main content

Work in Flanders - Volos 15 & 16 mei 2019

VolosIn Volos [Βόλος], een stad in het centrum van Griekenland en dicht bij Athene, organiseert de VDAB in samenwerking met OAED/Eures Griekenland, in het voorjaar een on-site jobevent.

Volos is één van de belangrijkste commerciële havensteden van Griekenland en veerverbinding met de nabijgelegen Sporaden. Een bruisend kruispunt dus met als uithangbord de Universiteit van Thessalië. De Universiteit biedt kandidaten aan met een mechanische, burgerlijke, elektrische en computerwetenschappelijke achtergrond uit het departement ‘school of engineering’.  

Het programma ziet er als volgt uit: 15 mei gaat de beurs van start voor ingenieurs die in Vlaanderen willen werken. Deze beurs is dus exclusief voor Vlaamse bedrijven met tewerkstelling in Vlaanderen. De dag nadien (16 mei) is er de mogelijkheid om interviews in te plannen ter plaatse. 

U kunt ook on-site deelnemen, of uw vacatures meegeven met de VDAB. On-site deelname is gratis, exclusief reis- en/of verblijfskosten.

Bij ondernemingen die zich voor 1 april 2019 aanmelden, kan de VDAB het bedrijf en vacatures introduceren tijdens hun bezoek aan de Kamer van Ingenieurs en de Universiteit van Volos en Larissa, enkele weken vooraf. 

Voor meer informatie kunt u mailen naar international@vdab.be

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag