Skip to main content
Map
Voka Netwerking

Tuinfeest 2023 - Algemene vergadering

Een terugblik op wat was, een vooruitblik naar wat komt, een breinbrekende keynote en talloze netwerkopportuniteiten met collega-ondernemers. En dat op een zomerse locatie en gepaard met heerlijke food & drinks: dat is het Voka Tuinfeest 2023 - algemene vergadering. 

Voor elke ondernemer is een juiste ‘state of mind’ onontbeerlijk. Ons brein op topniveau brengen én houden is cruciaal om de vele uitdagingen van ondernemerschap het hoofd (of het brein) te bieden. Daarom neemt professor dr. Steven Laureys, neuroloog en hersenwetenschapper, ons in zijn keynote die avond mee in het menselijk brein: tot wat het in staat is én hoe we het optimaal kunnen gebruiken.

We heten je van harte welkom op deze inspirerende avond – aan de vooravond van de zomer – met heel wat nieuwe contacten en ongetwijfeld heel wat ‘stof tot nadenken’.

Programma

 • 18.30 uur: Onthaal
 • 19.00 uur: Statutaire algemene vergadering
 • 19.45 uur: Keynote professor dr. Steven Laureys over de kracht van ons brein en hoe je dat op topniveau kan brengen én houden
 • 20.30 uur: Ondernemingen die hun 25e, 50e, 75e, 100e,... verjaardag vieren, worden in de bloemetjes gezet
 • 20.45 uur: Netwerkreceptie en walkingdinner
 • 23.30 uur: Voorziene einde

Kom genieten van deze feestelijke avond waarbij we successen vieren en samen nieuwe plannen smeden. De locatie? De prachtige setting van de Oostendse Hippodroom.

Agenda algemene vergadering
 • Goedkeuring verslag algemene vergadering 19 mei 2022
 • Activiteitenverslag 2022-2023
 • Jaarrekening 2022 en verslag van de commissaris
 • Toewijzing resultaat en goedkeuring jaarrekening 2022
 • Goedkeuring begroting 2023
 • Kwijting aan de bestuurders en de commissaris
 • Statutaire benoemingen
 • Varia

De jaarrekening kan opgevraagd worden vanaf 18 april via e-mail aan nicole.verbeke@voka.be.

 Met de steun van:

Proximus     ING     SD Worx     Raes

Beeuwsaert     Accent     Wiels     Inni Group

TVH     EBO     

Keynote - Pr. Dr. Steven Laureys

Tijdens zijn keynote 'De wetenschap achter meditatie: De positieve impact op ons brein' neemt Prof. dr. Steven Laureys MD PhD FEAN ons mee in het menselijk brein en hoe we dat optimaal kunnen gebruiken.

Steven Laureys

Laureys is een internationaal gerenommeerde neuroloog en hersenwetenschapper die erkend wordt voor zijn expertise op het gebied van de neurologie van het menselijk bewustzijn. Als breinexpert en spreker heeft hij vijf populaire TEDx-talks gegeven en is hij momenteel gastprofessor aan het CERVO Brain Centre aan de Universiteit Laval, Canada. Hij was ook te gast in verschillende TV-programma's waaronder Topdokters en Brain Man met Otto-Jan Ham. Prof. Laureys' werk was ook uitgebreid te zien in de media, waaronder TIME-magazine, de New York Times, FORBES, the Guardian, BBC, CNN en National Geographic. Hij ontving reeds vele prestigieuze prijzen van onder andere de European Academy of Neurology, de Duitse Max Planck Society en de US Society of Cognitive Neuroscience. Als voormalig voorzitter van de Association for the Scientific Study of Consciousness en auteur van meer dan 500 wetenschappelijke artikelen over de werking van de menselijke geest, is hij een autoriteit binnen zijn vakgebied.

Adres

ACEG Wellington Hippodroom Oostende
Koningin Astridlaan 10
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Deelname aan het Tuinfeest: 70 €/p.p. (excl. btw).

Dit event is exclusief voor leden van Voka West-Vlaanderen.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Maximaal 4 personen per bedrijf.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag