Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Topontmoeting met Eric Domb - Parc Pairi Daiza

Op maandag 10 oktober ontvingen we Eric Domb, CEO van het dieren- en natuurpark Pairi Daiza. Hij nam ons mee in de evolutie van het park en vertelde hoe hij steeds opnieuw zorgt voor een unieke customer experience voor elke bezoeker.  

Eric Domb, in 2007 verkozen tot Franstalig Manager van het Jaar, is naast CEO ook de stichter en bezieler van het dieren- en natuurpark Pairi Daiza. Het park is het geesteskind van deze welbereisde en gepassioneerde perfectionist die zichzelf liever niet ziet als zakenman, maar eerder als tuinier. 

Pairi Daiza, gelegen in de provincie Henegouwen, zag in 1994 het levenslicht onder de naam 'Parc Paradisio'. Inmiddels is het bescheiden park van toen uitgegroeid tot een domein van maar liefst 80 hectare groot waar jaarlijks 1,7 miljoen bezoekers kunnen genieten van de 700 verschillende diersoorten, verspreid over 5 continenten, waar het dieren- en natuurpark rijk aan is. 

Tijdens deze topontmoeting vertelde Eric Domb ons hoe customer experience steeds als rode draad geldt bij de dagdagelijkse werking van het park. De unieke beleving die hij zijn bezoekers weet te geven, zorgt er namelijk voor dat Pairi Daiza zich al verschillende keren het Beste Dierenpark van Europa mocht noemen.

Met het oog op een nieuwe titel, vertelde hij ook nog over de toekomstplannen van het park. De uitbreiding van de overnachtingsmogelijkheden, de toevoeging van nieuwe 'continenten', de mobiliteitsopportuniteiten voor toeristen,... Eric Domb ziet het groots.

Contactpersoon

Cathy Verstraete

Member Services/Relatiebeheer

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag