Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Summer Vibes 2023

Klaar voor Summer Vibes? Het collectief netwerkmoment voor alle lopende Plato’s & Business Clubs. Voor deze editie trekken we naar de COREtec Dôme in Oostende, waar we je prikkelen met nieuwe inzichten over innovatie en leiderschap!

Innovation as usual

In welke mate is artificiële intelligentie niet langer toekomstmuziek, maar harde realiteit in jouw bedrijf? Welke invloed heeft jouw leiderschapsstijl op de creatie van een innovatieve werkomgeving? Naast de voor de hand liggende digitale skills zijn er immers ook andere (leiderschaps)kwaliteiten die een sterke invloed hebben op innovatie: kritisch denken, nieuwsgierigheid en flexibiliteit.

Schrijf je in voor onze Summer Vibes en ontdek hoe je van innovatief denken een dagelijkse gewoonte maakt en deze toekomstgerichte competenties tot in elke hoek van jouw onderneming verspreidt. Kom luisteren naar prikkelende inzichten en krijg concrete handvaten waar je meteen mee aan de slag kan in de praktijk. Je klanten, collega’s en leveranciers zullen meteen het verschil merken.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst
  • 18.30 uur: Keynote Liesbeth Dillen & Emily Rammant
  • 19.30 uur: Netwerkspel & Apéro
  • 20.00 uur: Walking dinner
  • 23.00 uur: Voorzien einde

Voor meer info over deze Summer Vibes kan je contact opnemen met Frederik Delodder.

Sprekers

Liesbeth Dillen & Emily Rammant, founding partners YIN UNITED.

Liesbeth Dillen begeleidt al meer dan 20 jaar IKEA bij hun expansie wereldwijd. Ze daagt dagelijks zowel leiders op C-niveau als mensen op de werkvloer uit om samen te werken en de klantervaring tot in detail te verbeteren via sales, logistiek, restaurants, klantenservice,... Innovatief leiderschap zit in haar DNA.

Zelf werd Liesbeth door het leven uitgedaagd door een zware medische fout en werd ze van de blauw-gele loopbaan gegooid. Ze werd verplicht om zichzelf te heruitvinden. Sindsdien inspireert ze als keynote speaker, trainer en coach ook buiten IKEA leidinggevenden van start-ups, kmo's en multinationals in het binnen- en buitenland. Met heart & soul helpt ze hen met het heruitvinden van hun leiderschapsstijl en businessagenda. 

Emily Rammant straalt creativiteit en ondernemerschap uit. In het verleden bekleedde ze managementfuncties in de communicatiesector en richtte ze een filmproductiehuis en kunstgalerij op. Vandaag helpt ze ondernemers en leidinggevenden in creatieve en andere sectoren bij het verduidelijken van hun identiteit en het realiseren van hun doelen. Ze streeft ernaar om een zinvolle legacy te creëren voor zichzelf en anderen.

Emily haar sterkte is herkaderen en het zien van licht en positiviteit in elke situatie. Ze probeert dit zelf elke dag toe te passen, samen met haar zoontje met autisme. Ze schreef er ook een inspirerend boek over: 'Abnormaal Goed', dat eind vorig jaar werd uitgegeven bij Lannoo en in juni verschijnt in het Engels. 

VLAIO

Contactpersoon

Frederik Delodder

Adviseur Digitalisering en Innovatie

Adres

COREtec Dôme
Northlaan 13
8400 Oostende

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis en exclusief voor deelnemers aan een Plato- of Business Club-traject, opgestart tussen september 2022 en september 2023.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Kosteloos annuleren kan enkel per mail naar frederik.delodder@voka.be t.e.m. 21 augustus 2023. Nadien is een annulatievergoeding van 70 euro excl. btw verschuldigd.

Deelname is exclusief voor deelnemers aan een Plato- of Business Club-traject, opgestart tussen september 2022 en september 2023.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag