Skip to main content

strategieAls bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Het traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Strategie - Start 25 april

Het maken van de juiste strategische keuzes op het juiste moment is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Welke zijn de belangrijkste keuzes, wie neemt deze en wat kunnen de gevolgen zijn? Hoe gaat u om met toevallige opportuniteiten en kent u de sterktes en zwaktes van uw bedrijf?

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

groeistrategie - waardecreatie voor de klant - swotanalyse - stakeholders - strategische focus - onderscheidend vermogen - strategisch actieplan - concurrentieanalyse - interne en externe communicatie - van strategie naar kpi - winstgevendheidsanalyse - ...

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Anouk Andries, 056 23 50 63.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio