Skip to main content

algemeen management kmoAls bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Het traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Algemeen management kmo (5-70 werknemers) - Start 22 februari of 3 oktober

Deze Plato-groep is een netwerk voor ondernemers die al enkele jaren bezig zijn en honger hebben naar meer. Wilt u nog groeien, zoekt u een klankbord en wilt u bijleren? Dan bent u bij Plato algemeen management op de juiste plaats. De onderwerpen die aangekaart zullen worden gedurende het jaar, zijn diegene die jullie binnen jullie groep zelf aanbrengen aan het begin van het traject.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

strategie/missie/visie - aanwerven van personeel - balansanalyse - intern of extern kapitaal - marketing - verloning - onderhandelingstechnieken - motiveren van uw medewerkers - communicatiebeleid - kpi's - ...

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Louis Vermeulen, 056 23 50 53.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio