Skip to main content

strategische salesAls verantwoordelijke binnen een bedrijf is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Experten richt zich tot kaderleden, leidinggevenden en ondernemende medewerkers die zich (verder) willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Plato Experten benadert de diverse managementdomeinen vanuit een bepaalde visie, tool of best practice.

De invulling van de thema’s wordt grotendeels bepaald door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega’s uit andere sectoren zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Strategische Sales - Start 4 april

Als salesmanager of sales director bent u verantwoordelijk voor zowel de organisatie, de coördinatie, als het beheer van de verkoop van bepaalde producten of diensten. Door de verscheidenheid aan verantwoordelijkheden zou de basis soms vergeten worden. Wij gaan terug naar die basis en helpen u terug op een strategisch niveau na te denken over uw salesmanagement.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

salesstrategie bepalen - salesplan opmaken - kpi’s - marktpositionering - concurrentieanalyse - go-to-market strategie - social selling - productdifferentiatie - funnelmanagement - organisatiemanagement - datacaptatie en -management - …

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Anouk Andries, 056 23 50 63.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio