Skip to main content
Plato

Plato Experten - Hr Algemeen

hr algemeenAls verantwoordelijke binnen een bedrijf is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Experten richt zich tot kaderleden, leidinggevenden en ondernemende medewerkers die zich (verder) willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Plato Experten benadert de diverse managementdomeinen vanuit een bepaalde visie, tool of best practice.

De invulling van de thema’s wordt grotendeels bepaald door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega’s uit andere sectoren zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Hr Algemeen - Start 4 april

Plato Experten Hr richt zich tot beginnende of junior hr-professionals die op zoek zijn naar kennis, best practices en tips & tricks om zo hun personeelsbeleid verder te verfijnen en hedendaagse uitdagingen het hoofd te bieden. De thema’s worden door de deelnemers zelf bepaald in het begin van het traject.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

trends in hr - samenstelling van een team - teamcommunicatie - vakbondsoverleg - loopbaanmanagement - coachen van teamleiders vs teamleden - meten van teamprestaties - kpi’s in hr - delegeren - remuneratie - …

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Louis Vermeulen, 056 23 50 53.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio

ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group