Skip to main content
Plato

Plato Experten - Digitaal

digitaalAls verantwoordelijke binnen een bedrijf is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Experten richt zich tot kaderleden, leidinggevenden en ondernemende medewerkers die zich (verder) willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Plato Experten benadert de diverse managementdomeinen vanuit een bepaalde visie, tool of best practice.

De invulling van de thema’s wordt grotendeels bepaald door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega’s uit andere sectoren zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Digitaal - Start 3 oktober

De digitalisering van uw bedrijf gaat soms sneller dan u zou denken of willen. Plato Experten Digitaal richt zich tot de IT-verantwoordelijken die kennis en ervaringen willen uitwisselen over de digitalisering binnen hun bedrijf. De thema’s zijn steeds actueel, aangezien de deelnemers die zelf mogen kiezen aan het begin van het traject en nog toevoegingen kunnen doen tijdens het jaar.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

erp-markt en implementatie - cloud computing - mobile office - e-invoicing - disaster recovery plan - rapportering - rekrutering - in- en/of outsourcing - business intelligence - blockchain - …

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Anouk Andries, 056 23 50 63.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio

ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group