Skip to main content

communitymarketingAls verantwoordelijke binnen een bedrijf is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Experten richt zich tot kaderleden, leidinggevenden en ondernemende medewerkers die zich (verder) willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Plato Experten benadert de diverse managementdomeinen vanuit een bepaalde visie, tool of best practice.

De invulling van de thema’s wordt grotendeels bepaald door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega’s uit andere sectoren zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Communitymarketing - Start 19 september

Welke rol kan het marketingteam spelen in de interactie tussen de verschillende afdelingen? Hoe kunt u als marketingverantwoordelijke de ‘lijm’ zijn tussen de verschillende teams? Hoe evolueert de rol van een marketeer? Hoe evolueert u van klassieke marketing naar communitymarketing? Ontdek hier hoe u als marketingverantwoordelijke een co-creator en link kunt zijn met innovatie, hr, sales, communicatie,...

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

de rol van marketing in innovatie - communitymarketing - marketing als ondersteuning van employer branding - …

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Anouk Andries, 056 23 50 63.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio