Skip to main content

Toon u van uw beste kant in 'de KIOSK'

  • 09/03/2017

KIOSK Designregio KortrijkOnze regio zit vol sterk ondernemerschap. Designregio Kortrijk zet dat graag in de kijker in de KIOSK op de Grote Markt van Kortrijk.

De presentatie is meer dan een louter toonmoment van jouw producten of diensten. Designregio Kortrijk daagt je uit en brengt je in contact met een creatieveling omdat dat tot nieuwe groei van je bedrijf kan leiden. Samenwerken met creatievelingen brengt je tot nieuwe inzichten in producten, diensten en processen.

In de samenwerking laten zij hun creatieve ogen vallen op jouw aanpak. Na een tweetal korte workshops staat het resultaat van jullie samenwerking een maand lang in de KIOSK op de Grote Markt in Kortrijk.

Twee vliegen in 1 klap dus: een korte samenwerking met een creatieveling en enorme zichtbaarheid.

Stel je kandidaat voor een creatieve samenwerking en tijdelijke invulling van de KIOSK. Alle ondernemingen zijn welkom: producenten van halffabricaten en afgewerkte producten, machinebouwers, handelaars, dienstenbedrijven, etc.


Contacteer matchmaker Lise Van Tendeloo van Designregio Kortrijk via lise@designregio-kortrijk.be of 056 51 91 83.