Skip to main content
Map

Startschot voor een nieuwe Voka Fietst

  • 28/02/2017

Had u zich voorgenomen om 2017 van meet af aan sportief in te zetten, maar steekt uw drukke agenda voorlopig stokken in de wielen? Ook tijdens de vijfde editie van Voka Fietst worden uw passie en (net)werk verenigd in een heuse community. Afspraak voor de start op woensdag 29 maart in Oudenaarde!

Voka Fietst 2017

Al voor het vijfde jaar op rij zorgen we voor wind in de rug van wie op weg wil naar een betere conditie en een uitgebreider netwerk.
Dankzij het modulaire systeem zijn er naast een ‘basispakket’ met groepstrainingen, tourtochten en netwerkevents, ook interessante optionele uitbreidingsmogelijkheden. Iedereen is dus vrij om deel te nemen aan buitenlandse stages, een Voka Fietst-outfit aan te schaffen en in te schrijven voor conditietesten.

Ook in 2017 bestaat Voka fietst uit  4 pelotons bestaan, zodat iedereen op zijn niveau kan deelnemen.

1-Gear: 20 km/u Recreatieve fietsers

Start 2 bike: 22-25 km/u

3-Velo: 25-27 km/u

Bike 4-ever: 28-30 km/u

Concrete informatie over de verschillende mogelijkheden, de fietskledij, de buitenlandse stage en de professionele, individuele begeleiding vindt u in deze folder.

Ga alvast eens op verkenning op de Voka Fietst Facebookpagina en ontdek er de foto's, verhalen en deelnemers van de voorbije edities.

Schrijf u hier in voor Voka Fietst 2017!

Zit u nog met vragen opgezadeld? Stuur dan een mailtje naar netwerking.oudenaarde@voka.be.