Skip to main content

Op zoek naar medewerkers? Voka helpt u!

  • 14/02/2017

Omdat het voor bedrijven almaar moeilijker wordt om de juiste medewerkers te vinden, lanceert Voka West-Vlaanderen een gratis digitaal jobplatform waarop West-Vlaamse Voka-leden hun vacatures kenbaar kunnen maken.

Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om de juiste medewerkers te vinden. En dat beseft Voka West-Vlaanderen maar al te goed. Via verschillende maatregelen wil de organisatie de bedrijven ondersteunen in hun zoektocht.

 

Tweede editie magazine “Kere ekje were”

Op 17 februari verschijnt de tweede editie van het magazine “Kere ekje were. The future is yours in West-Vlaanderen.” Daarin zet Voka de provincie in de spotlights als een aantrekkelijke regio om te werken, aan de hand van bedrijfsportretten en een pak vacatures, vakantiejobs en stageplaatsen. Het magazine wordt verspreid in het hoger onderwijs in Oost- en West-Vlaanderen en op verschillende jobbeurzen in studentensteden in Vlaanderen.

 

Gloednieuw digitaal jobplatform

Om ook digitaal de match tussen bedrijven en werkzoekenden te helpen maken, lanceert Voka een gloednieuw, gratis digitaal jobplatform waarop alle vacatures van West-Vlaamse bedrijven (die Voka-lid zijn) gebundeld worden: www.werkeninwestvlaanderen.be.

 

Het platform zal via de pers, sociale media en op verschillende studentenbeurzen bij werkzoekenden gepromoot worden. Het is de bedoeling dat dit platform uitgroeit tot dé referentie rond werken in West-Vlaanderen.

 

Maak uw vacatures kenbaar op het platform

Bent u Voka-lid en wenst u dit gratis kanaal te gebruiken om ook uw openstaande vacatures, stageplaatsen en/of vakantiejobs kenbaar te maken bij werkzoekenden? Dat kan! Normaal gezien kregen alle medewerkers die in ons systeem gekend zijn als de contactpersoon hr van een bedrijf dat lid is van Voka West-Vlaanderen een e-mail met een persoonlijke logincode.

 

Bent u verantwoordelijk voor de openstaande vacatures binnen uw onderneming, maar kreeg u geen e-mail? Laat het ons weten via goele.strynck@voka.be en wij zorgen ervoor dat u de code ontvangt.