Skip to main content

B2b-beurs voor de offshore-industrie

  • 28/02/2017

Belgian Offshore DaysOp de Belgian Offshore Days in Oostende stellen de belangrijkste spelers uit de offshorewindindustrie zich voor aan professionelen.

Oostende wordt voor de derde keer het kader voor de Belgian Offshore Days. De beurs brengt de belangrijkste spelers samen uit de offshorewindindustrie. Voor het eerst zal de beurs ook 2 dagen, i.p.v. 1 dag, plaatsvinden.

 

Op woensdag 29 maart lichten ruim 30 standhouders hun activiteiten en aanbod voor de windparken in de Noordzee toe. Deze dag is voorbehouden voor concessiehouders van de Belgische, Franse, Britse en Duitse windparken. Op de tweede dag, donderdag 30 maart, is de beurs vrij toegankelijk voor professionelen. Registratie is wel verplicht en kan gratis met uw Voka-code: VOKA-20173 via: www.belgianoffshoredays.be.

 

Over de Belgian Offshore Days

Belgian Offshore Days is een initiatief van Belgian Offshore Cluster en wordt mogelijk gemaakt dankzij de volgende partners: POM West-Vlaanderen (Fabrieken voor de Toekomst) en Voka; en de sponsors: Port of Oostende, Sea P’lace en ING.